Aizbraucot, piemēram, uz Londonu, pirms tam ir jāzina konkrētas vietas, kur tu paēst pusdienas, bet kur – vakariņas. Neko iepriekš nenoskaidrojot, dienas gaitā var ieskriet veikalā un nopirkt vafeli vai čipšu paku, bet ne vairāk, tā intervijā pauž pavārs un uzņēmējs Mārtiņš Sirmais, norādot – lai dabūtu normālu cenas un kvalitātes attiecību, pirms tam internetā viss ir jāizpēta un jāizvēlas konkrētas vietas.
«Ir daudz labas vietas, kur viss ir pa lēto, bet par kurām cilvēki neko nezina. Nevar vienkārši iet pa ielu, nospriest, ka esi badā un iet iekšā pirmajā vietā. Loģiski, ka tādā veidā tu trāpīsi pirmajā vietā, kur tevi izģērbs pliku. Rīgā taču arī ir Kaļķu iela un citas galvenās tūristu gatves, kur cilvēki pārsvarā tiek izģērbti pliki,» tā Sirmais, kurš kopā ar pavāru Ēriku Dreibantu un citiem kolēģiem ir nolēmis mainīt koncepru savulaik Rīgā izvedotajam restorānam Trīs zivis, mainot arī tā nosukumu uz Trīs naži.
Savukārt, runājot par zivīm, Mārtiņš saka: «Runājot par marginālijām starp lasi un reņģi, jāteic, ka tur pa vidu mūsu gadījumā jau nekā nav. Upju un ezeru zivis – tas tomēr ir kaut kas cits. Cilvēks, kurš ir audzis pie okeāna vai jūras, ieskaitot visus Latvijas zvejnieku ciematus, neēdīs saldūdens zivi, jo tai ir saldūdens, nevis sāļūdens garša, un tās ir pilnīgi dažādas lietas.»