Vairāk nekā 50 tirgotāji Liepājā pulcējās pirmajā Slow Food Amrita zaļajā tirdziņā.
"Salīdzinot ar pirmo tirdziņu Rīgā, kad mēs bijām tikai daži tirgotāji un nedaudz apmeklētāju, Liepājā ir pat ļoti izdevies tirgus," Db atzina viens no Slow Food tirgus Liepājā idejas autoriem Mārtiņš Rītiņš. Visvairāk apmeklētāju piesaistīja pašceptās maizes tirgotāji, kuri jau pirmajās tirgus stundās bija spiesti slēgt stendu, jo bija izbeigusies produkcija. Liela piekrišana bija bioloģiskā zemnieka Eglona Brūna āboliem, sulām un sīrupiem no z/s.
Meldri E.B., kā arī citu bioloģisko saimniecību produkcijai. Turklāt cenas bija ievērojami zemākas, nekā zaļajā tirdziņā Rīgā, novēroja Db. Tirgus teritorijas saimnieki - viesnīca Europa City Amrita ar Slow Food Amrita zaļo tirdziņu rīkošanu cer vienlaikus mārketēt arī viesnīcas un restorāna pakalpojumus. "Daudzi no šodienas tirgus apmeklētājiem pirmo reizi apsaktīja viesnīcu, savukārt vairāki viesnīcas viesi pirmo reizi redzēja tirgu nacionālā stilā," Db atzina Europa City Amrita direktors Aleksejs Čurbakovs.
Idejas autori nolēmuši sezonas laikā tirdziņu rīkot regulāri, nākamais zaļais tirgus Liepājā plānots 18. aprīlī.