Pēdējos trijos mēnešos ēdienu piegādes kompānijas «Wolt» lietotāji Rīgā pasūtījuši 16 tūkstošus burgeru, 12,5 tūkstošus kebabu, 7600 porcijas nūdeļu, 6700 salātus, 4000 suši un 1900 picas.
Pēdējos mēnešos cilvēki visbiežāk ēdienu pasūtījuši no «Wok to Walk», «Reigys Ausmeņa Kebabs», «RestBar MO», «B – Burgers», «Vairāk saules», «The Beginnings», «Vest», «Sushi Express», «Balts» un «Singh's».
«Cilvēki Rīgā vienmēr bijuši ļoti atbalstoši – kopš pirmā mēneša mēs augam par 10 līdz 20% katru nedēļu. Šobrīd esam aktīvi 39 nedēļas un piedāvājam ēdienu no 110 restorāniem un sadarbojamies ar 225 kurjeriem. Šī ir bijusi lieliska pieredze un mūsu komanda ir pateicīga Rīgas cilvēkiem,» saka Līsa Ristala (Liis Ristal), «Wolt» vadītāja Baltijā. Viņa norāda, ka no Baltijas valstīm Rīgā uzņēmumam veicas vislabāk un «Wolt» turpinās strādāt, lai palīdzētu cilvēkiem atklāt dažādus ēdienus.
DB jau rakstīja, ka ēdienu piegādes platforma «Wolt» no Somijas Rīgā darbojas kopš pagājušā gada novembra. Iepriekš L. Ristala norādīja, ka Rīga uzņēmumu ir sagaidījusi ar atplestām rokām un pārspējusi visas komandas cerības. Trīs mēnešu laikā platformā bija vairāk nekā 70 restorāni un lietotāju skaits bijis strauji augošs. Viņa arī teica, ka mobilais internets fundamentāli maina veidu, kā cilvēki meklē un pēta ēdienu, kā arī to, kā ļaudis ēd. Tāpēc kulināro iespēju pētīšanai, iedvesmas, labāko restorānu un ēdienu meklēšanai jābūt tikpat vieglai kā dažiem klikšķiem ekrānā.
Viens no pakalpojuma stūrakmeņiem ir ātra piegāde. Tā ir iespējama, pateicoties tehnoloģijām – visi pasūtījumi automātiski tiek nosūtīti uz restorāniem un pirms paredzamā gatavošanas laika tiek saskaņoti ar partnerkurjeriem. «Mēs neizniekojam laiku ar cilvēku iesaisti, telefona zvaniem u.tml.,» teica L. Ristala.