Jaunākais izdevums

Db.lv piedāvā jaunu viktorīnu, kurā varat laimēt trīs ielūgumus (katrs divām personām) uz Chris De Burgh koncertu, Arēnā Rīga, šā gada 11. martā. Balvu kopējā vērtība 150 lati.

Lai laimētu ielūgumus, ir jāatbild uz četriem jautājumiem pareizi.

Ja pareizi uz visiem četriem jautājumiem atbildēs vairāk nekā trīs cilvēki, tad tiks veikta izloze, kuras rezultātā tiks noskaidrots laimīgais uzvarētājs. Viktorīna noslēgsies pirmdien, 28. janvārī, plkst. 12:00. Uzvarētājs tiks paziņots otrdien, 29. janvārī.

Priekšnoteikums dalībai viktorīnā ir dalībnieka iepazīšanās ar viktorīnas noteikumiem un pilnīga piekrišana tiem.

Lai piedalītos viktorīnā, klikšķiniet šeit.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No 2.novembra ir uzsākta biļešu tirdzniecība uz Chris Rea koncertu, kas notiks nākamā gada 22.februārī Arēnā Rīga, informēja Positivus Music.

Biļetes var nopirkt visās Biļešu Serviss kasēs, Statoil degvielas uzpildes stacijās, kā arī internetā - www.bilesuserviss.lv un www.bezrindas.lv. Biļešu cenas 15-40 Ls. Šodien, 2.novembrī, īpašā akcijā www.bezrindas.lv stāvvietu biļešu cena ir 15 lati.

Dzīves pieredzes bagātais roka romantiķis un blūza ģitāras meistars Chris Rea pēc nopietnas slimības, kas liedza viņam aktīvi uzstāties, šobrīd ir atgriezies uz skatuves, lai dotos savā pēdējā koncertturnejā ar jaunu albumu Fabulous Hofner Blue Notes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Db.lv piedāvātās viktorīnas, kurā varējāt laimēt trīs ielūgumus divām personām uz Chris De Burgh koncertu, uzvarētāji ieradās izdevniecības Dienas bizness redakcijā, lai saņemtu savu laimestu.

Andrejs strādā Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūrā un Db.lv portālu nu jau trīs mēnešus lasa regulāri. Viktorīnā Andrejs piedalās jau ilgāku laiku.

Jautājumi Andrejam likās mēreni grūti. Atbildes uz tiem viņš meklējis gan laikrakstā Dienas bizness, gan, izmantojot Google meklētāju.

Ar balvu Andrejs ir apmierināts, un Db.lv viktorīnās piedalīsies arī turpmāk.

Otru ielūgumu divām personām uz Chris De Burgh koncertu ieguva Jolanta Lapa. Jolanta strādā SEB dzīvības apdrošināšanā. Viņa atzīst, ka gan portālu, gan avīzi lasa katru dienu, jo to arī pieprasa viņas nodarbošanās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Biļešu cenas uz XXVII Vispārējo latviešu dziesmu un XVII Deju svētku maksas pasākumiem šogad vidēji ir par aptuveni 40% augstākas, nekā tās bija iepriekšējos svētkos 2018.gadā, liecina aģentūras LETA veiktie aprēķini atbilstoši iepriekšējo svētku cenrāžiem un šiem svētkiem sagatavoto cenrādi, kas vēl būs jāizskata Ministru kabinetā.

Cenu kāpums uz visiem pasākumiem nav vienāds. Tāpat ir pasākumi, uz kuriem cenas ir samazinājušās.

Atšķirībā no 2013. un 2018.gada svētkiem ir samazinājies biļešu cenu klāsts, sarūkot tieši lētāko biļešu piedāvājumam.

Piemēram, šogad uz svētku noslēguma koncertu "Kopā augšup" Mežaparka Lielajā estrādē iecerēts piedāvāt biļetes piecās cenu grupās - par 20, 40, 60, 80 un 100 eiro. Savukārt 2018.gadā uz noslēguma koncertu bija pieejamas biļetes sešās cenu grupās - par 15, 25, 35, 45, 55 un 65 eiro. Savukārt 2013.gadā bija septiņas biļešu cenu grupas, lētākajām maksājot 3 latus jeb 4,3 eiro.

Līdz ar to uz svētku noslēguma koncertu dārgākā biļete šogad maksās par 54% vairāk nekā 2018.gadā, kas turklāt ir vairāk nekā divas reizes vairāk par 2013.gada dārgāko biļeti uz noslēguma koncertu. Savukārt lētākā biļete ir par 33% dārgāka nekā 2018.gadā, kā arī atbilst trešās dārgākās biļešu grupas cenai 2013.gada svētku noslēguma koncertā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Db.lv viktorīnas uzvarētājas ierodas pēc balvas

Valdis Vikmanis un Ritvars Bīders, 29.11.2007

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Db.lv viktorīnas Laimē biļetes uz Chris Rea koncertu uzvarētājas ir trīs sievietes Mairita Ločmele, Sandra Valgere un Zanda Peka.

Pirmā uzvarētāja, kas ieradās pēc balvas uz Dienas bizness redakciju bija Zanda Peka. Zanda, kas strādā Latvijas investīciju un attīstības aģentūrā atzina, ka jautājumi nebija grūti, taču jau šīs nedēļas viktorīnā esot sarežģītāki, jo esot atbildējusi tikai uz trim jautājumiem.

Db.lv mājas lapu Zanda izmanto darba vajadzībām, bet piedalīties viktorīnā esot ieteikuši draugi. Zanda esot bijusi patīkami pārsteigta, uzzinot, ka ir laimējusi biļetes uz šo koncertu, jo nevienā viktorīnā līdz šim viņai vēl nav paveicies.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Db.lv viktorīnas uzvarētājs saņem ielūgumu uz Chris De Burgh koncertu

Ritvars Bīders, Db.lv, 14.02.2008

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Izdevniecības Dienas bizness redakcijā 14. februāra rītā ieradās Db.lv viktorīnas uzvarētājs Uldis Vītols, kurš laimēja ielūgumu divām personām uz Chris De Burgh koncertu.

Uldis viktorīnā kādu laiku jau piedalās regulāri. Par iespēju piedalīties viktorīnā Uldis uzzināja pavisam nejauši, meklējot valūtas kursu Db.lv mājaslapā.

Uldis uzskata, ka viktorīnas jautājumi neesot bijuši sevišķi grūti un atbildes uz tiem viņam izdevies atrast Db.lv mājaslapā.

Laimēto ielūgumu Uldis uzdāvinās saviem vecākiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kāzu ielūgumos tiek iekļautas mežģīnes ne tikai no auduma, bet arī no papīra, tāpat popularitāti gūst arī tautiskie motīvi.

Kad izlemts rīkot kāzas, ciemiņiem jāizsūta ielūgumi, kurus var iegādāties jau ar standarta dizainu vai arī izdomāt ko īpašu un tad doties pie ielūgumu izgatavotājiem ar savām vēlmēm. Kā liecina laikraksta Dienas Bizness aptauja, kāzu ielūgumu cenas var svārstīties no viena eiro un pārsniegt 10 eiro, taču vidējā cena ir aptuveni 3-7 eiro.

Patlaban modē ir tautiskie ielūgumi, kuros ietverts lins, mežģīnes, latvju raksti, aukliņas, tas varētu būt izskaidrojams ar to, ka arvien vairāk latvieši apzinās un novērtē savas vērtības, veidojot ielūgumus, pamanījusi SIA Puse Plus biroja vadītāja Lelde Baņģe, piebilstot, ka, izmantojot latvietim tuvos materiālus, jaunie pāri cenšas ielikt savā turpmākajā nākotnē spēcīgas saknes un vērtības. Tam piekrīt arī pārējie aptaujātie kāzu ielūgumu izgatavotāji, kas norāda, ka ielūgumi tiek veidoti smalki, tie netiek pārsātināti ar dažādiem dekoriem. «Ielūgumus gatavoju jau vairākus gadus, tāpēc droši varu apgalvot, ka ar katru gadu kāzu ielūgumu izvēle kļūst izsmalcinātāka,» novērojusi mājaslapas Jūsu svētkiem īpašniece Baiba Riežniece. Viņa stāsta, ka arvien populārāk ielūgumos kļūst izmantot papīra griešanu un papīra mežģīņu veidošanu, tādējādi padarot ielūgumus īpaši smalkus, elegantus un romantiskus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pateicoties vērīgajiem Db.lv lasītājiem, esam secinājuši, ka internetā parādījušies daudzi sludinājumi, ar kuru palīdzību cilvēki vēlas iegūt Dziesmu svētku biļetes.

Piemēram, sludinājumu portālā ss.lv atrodami sekojoši sludinājumi:

"Ļoti gribu iegādāties 6 biļetes uz Dziesmu svētku deju lieluzveduma koncertu un 6 uz Dziesmu svētku noslēguma koncertu. Ja ir kāda lieka biļete, ļoti labprāt nopirkšu."

"Vēlos ļoti nopirkt biļeti uz atklāšanas dziesmu svētku koncertu un noslēguma koncertu.. ."

"Pērku trīs biļetes uz dziesmu noslēguma koncertu mežaparka estrādē, ļoti, ļoti, ļoti."

"Vajag 2-5 biļetes uz Dziesmusvētku noslēguma koncertu Mežaparkā un 2-5 biļetes uz Deju svētku koncertu."

utt.

Līdzīgi sludinājumi atrodami arī portālā reklama.lv.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

"Mūziķis, kurš sacerējis vienu no romantiskākajām mīlas balādēm popmūzikas vēsturē, saņēmis vairāk nekā 200 zelta un platīna disku un nospēlējis pāri par 3000 koncertu visā pasaulē – tas ir Kriss de Burgs (Chris de Burgh). Lady In Red, Don’t Pay The Ferryman, Missing You un citu hitu autors 2008. gada 11.martā sniegs koncertu Arēnā Rīga," informēja koncerta organizatori.

1948. gadā britu diplomāta ģimenē dzimušā Kristofera Džona Deivisona ceļš uz mūzikas virsotnēm nebija ātrs un viegls, toties reiz iekaroto vietu pasaules populārāko dziedātāju vidū viņš spējis saglabāt līdz pat mūsdienām. Pieņēmis par skatuves vārdu savas mātes – senas īru ģimenes atvases – meitas uzvārdu, Kriss de Burgs pirmo ierakstu līgumu noslēdza 1974. gadā, bet savu zvaigžņu stundu ar dziesmu Lady In Red un albumu Into The Light viņš sagaidīja tikai pēc 12 gadiem un astoņiem albumiem. Nostiprinājis panākumus ar ierakstu Flying Colours un labāko dziesmu izlasi, Kriss de Burgs 1990. gadā kļuva par vienīgo ārvalstu mūziķi, kurš tika uzaicināts uzstāties vēsturiskajās Vācijas apvienošanās svinībās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pēc pirmajiem četriem 30. jubilejas akustiskajiem koncertiem mūzikas kluba Kaļķu vārti telpās, mūzikas un mākslas festivāls BILDES 2015 ir sasniedzis savas programmas otro daļu. Kā ierasts, tā turpināsies Rīgas Kongresu namā.

No 27. līdz 29. novembrim klausītājiem būs iespēja apmeklēt Jauno grupu un BILŽU veterānu kopprojektu koncertu, BILDĒS sevi pieteikušo grupu un radošo personību kopprojektu koncertu, Koncertu bērniem, kā arī noslēdzošo – BILŽU veterānu koncertu, informē festivāla rīkotāji BILŽU BIROJS.

27. novembrī plkst. 19:00 norisināsies Jauno grupu un BILŽU veterānu kopprojektu koncerts, kam raksturīgi radoši un izdomas bagāti jauno un pieredzējušo mūziķu kopīgi veidoti priekšnesumi.

Šogad tajā uzstāsies tādi kopprojekti kā Mitav un Normunds Pauniņš; Rusted Wheel un Aivars Rakovskis; Ron The Star un Atis Zviedris; TRĪS un Jānis Dubavs; FREENIXZ un Edgars Silacērps; Marlēna un Adrians Kukuvass; J.E.E.B un Atis Ieviņš; The Foxtails un DAMBIS; Kristīne Šomase & Attachment un Edvīns Zariņš; The Loudstones un Raimonds Bartaševičs; 45. v-sk. un Aija Vītoliņa; ESPRESSO un Miks Dukurs; NOT YET un Kārlis Auzāns; The Twins Peek un Jānis Bukums; So Lucid Electric Feel un Ainars Virga; Inqognito un Artūrs Račinskis; Wild Detroit Gang un Normunds Jakušonoks; Teleports & Daniels Haitovs un Artūrs Duboks. Koncerta īpašie viesi – grupa Manta. Koncertu vadīs Mikus Frišfelds.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Db.lv piedāvā jaunu viktorīnu, kurā varat laimēt trīs dubultielūgumus (divām perosonām) uz Chris Rea koncertu 22. februārī. Balvas kopējā vērtība 150 LVL.

Lai laimētu ielūgumus uz koncertu, ir jāatbild uz četriem jautājumiem pareizi.

Ja pareizi uz visiem četriem jautājumiem atbildēs vairāk nekā trīs cilvēki, tad tiks veikta izloze, kuras rezultātā tiks noskaidroti trīs uzvarētāji. Viktorīna noslēgsies pirmdien, 26. novembrī, plkst 12:00.

Uzvarētājs tiks paziņots otrdien, 27. novembrī.

Priekšnoteikums dalībai viktorīnā ir dalībnieka iepazīšanās ar viktorīnas noteikumiem un pilnīga piekrišana tiem.

Laimē biļetes uz Chris Rea koncertu

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ar reti izplatītu praksi - koncertu saviem klientiem - klajā nācis ātro kredītu devējs SMScredit.lv, 18. februārī Arēnā Rīga rīkojot koncertu Mīlestība īstajā brīdī. Bažas radījis fakts, ka ielūgumi uz koncertu ir dāvana, veicot aizņēmumu, raksta laikraksts Diena.

1. februārī ielūgumi uz koncertu jau bija beigušies, ziņojis SMScredit.lv.

Plānots, ka koncertā piedalīsies virkne Latvijā pazīstamu mūziķu, arī Intars Busulis, Aija Andrejeva, grupa Musiqq un Latvijas Radio bigbends ar Maestro Raimondu Paulu pie klavierēm. Taču izskanējušas ziņas, ka mūziķi sākotnēji nav bijuši pilnībā informēti par veidu, kādā cilvēki tiks aicināti uz koncertu, raksta Diena.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Vidusmēra koncerti - neizdevīgi

Diāna Golovko kopā ar Daci Skreiju, 02.09.2008

Inga Kadeka-Harkova un Kristaps Kārkliņš no FBI šī gada otrajā pusē kļūs piesardzīgāki, jo līdz novembra vidum laiks koncertu rīkošanai nav pateicīgs. Stāvoklis varētu nostabilizēties pašās gada beigās.

Foto: Vitālijs Stīpnieks, DB

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pienācis laiks koncertu rīkotājiem izvērtēt, ko rīkot un ko nerīkot, jo kļūda var maksāt dārgi, raksta laikraksts Dienas bizness.

Šis gads Latvijā bija piesātināts ar dažādiem augstas klases koncertiem un festivāliem, tādējādi radot situāciju, kad savā starpā konkurē ne vien koncertu rīkotāji, bet viena koncertu rīkotāja koncerti. Kā situācija varētu mainīties nākamgad, pagaidām grūti spriest, bet šogad uzstādītā koncertu kvalitātes latiņa solās nekrist.

«Koncertu rīkotāji koncertiem gatavojas jau gadu iepriekš, un tas, ka visi koncerti iekritīs vienā laika periodā, pagājušajā gadā bija grūti paredzams. Jau tagad mēs diskutējam par 2009. gadu, un nevar zināt, varbūt rezultātā vienā dienā sakritīs 5 koncerti,» stāsta FBI direktore Inga Kadeka-Harkova.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jau nākamnedēļ dziedātājs Igo uzsāks Latvijas koncertturneju Ieelpots pa Latvijas muižām un pilīm, koncertos apvienojot mūziku, videomākslu un literāros lasījumus. Gatavojoties tūrei, Igo uzsver, ka šī būs unikāla iespēja redzēt viņa uzstāšanos vēl nebijušā atmosfērā, kā arī apceļot pilis un muižas.

Koncertos Igo kopā ar Ievu Kerēvicu, Zani Biķi un taustiņinstrumentālistu Juri Kristonu gatavojas vest dvēseliskā ceļojumā cauri četriem gadalaikiem. Muzikālos priekšnesumus papildinās īpaši šai turnejai veidotas video projekcijas, kuru autors ir Kristaps Streičs.

Koncertos izskanēs arī Igo paša rakstīto eseju lasījumi.

Igo koncerti sola sniegt arī gastronomiskus pārsteigumus. Mūzikas pavadījumā varēs degustēt Austrālijas vīnus un mieloties ar Kūkotavas našķiem.

Visus turnejas koncertus iemūžinās fotogrāfijās. Darbi vēlāk tiks apkopoti izstādē, kas būs apskatāma noslēguma koncertā Rundāles pilī.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Noskaidrots Db.lv viktorīnas uzvarētājs

, 22.01.2008

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Noslēgusies Db.lv piedāvātā viktorīna, kurā varējāt laimēt slēpju komplektu HEAD (HEAD Xenon X 1.0 CP9 light-bl, Tyrolia SL 100 stiprinājumi) no veikala Burusports 170 Ls vērtībā.

Tā kā pareizi uz visiem jautājumiem atbildēja vairāk nekā viens cilvēks, veicām izlozi, kuras rezultātā par uzvarētāju kļuva Baiba Štegmane.

Uzvarētāju lūdzam pieteikties pa e-pastu [email protected].

Sveicam uzvarētāju un aicinām pārējos nezaudēt cerības, jo jau rīt piedāvāsim jaunu viktorīnu, kurā varēsiet laimēt trīs ielūgumus (katrs divām personām) uz Chris De Burgh koncertu, Arēnā Rīga, šā gada 11. martā. Balvu kopējā vērtība 150 lati.

Priekšnoteikums dalībai viktorīnā ir dalībnieka iepazīšanās ar viktorīnas noteikumiem un pilnīga piekrišana tiem.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Noskaidroti Db.lv viktorīnas uzvarētāji

, 29.01.2008

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Noslēgusies Db.lv piedāvātā viktorīna, kurā varējāt laimēt trīs ielūgumus (katrs divām personām) uz Chris De Burgh koncertu", Arēnā Rīga, šā gada 11. martā. Balvu kopējā vērtība 150 lati.

Tā kā pareizi uz visiem jautājumiem atbildēja vairāk nekā trīs cilvēki, veicām izlozi, kuras rezultātā par uzvarētājiem kļuva Andrejs Pavārs, Uldis Vitols un Jolanta Lapa. Uzvarētājus lūdzam pieteikties pa e-pastu [email protected].

Sveicam uzvarētājus un aicinām pārējos nezaudēt cerības, jo jaunu viktorīnu piedāvāsim jau 30. janvārī. Tajā varēsiet laimēt trīs zobu higiēnas 40 latu vērtībā (līdz 2 procedūrām) no zobārstniecības centra SonRe, Rīgā, Baznīcas 39-1. Kopējā balvu vērtība Ls 120.

Priekšnoteikums dalībai viktorīnā ir dalībnieka iepazīšanās ar viktorīnas noteikumiem un pilnīga piekrišana tiem.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

FBI: Biļešu cenas uz pasaules līmeņa grupu koncertiem Rīgā ir vienas no lētākajām Eiropā

Zane Atlāce-Bistere, 04.07.2017

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Koncertaģentūra FBI pirmdien paziņoja, ka pēc četru gadu pārtraukuma Latvijā atkal koncertēs pasaulslavenā grupa Depeche Mode. Biļešu pārdošana uz tikko izsludināto Global Spirit Tour tūres koncertu Rīgā sāksies ceturtdien, 6.jūlijā un tās maksās sākot no 69 eiro.

Līdz ar sajūsmu par iespēju grupas koncertu redzēt Arēnā Rīga, sociālajos tīklos sākās arī diskusijas par biļešu cenu adekvātumu un sabiedrības maksātspēju. «Stokholmā biļetes maksāja 60€, Varšavā 42€, Budapeštā 41€. Vai mēs tiešām esam visbagātākie Eiropā?,» liecina kāda koncertu apmeklētāja ieraksts FBI Facebook lapā pie koncerta ieraksta. Vēl kāda pastāvīga koncertu apmeklētāja teicās, ka par nepilniem 30 eiro apmeklējusi grupas U2 koncertu Stokholmā, tāpēc ar visu cieņu pret Depeche Mode, 69 eiro viņai tomēr šķietot par dārgu.

Koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš portālam Db.lv apliecināja, ka biļešu cenas uz pasaules mēroga grupu koncertiem Rīgā ir vienas no zemākajām Eiropā, tāpēc neesot nekāda iemesla uzskatīt, ka tās ir pārāk dārgas. «Jā, varbūt kādreiz, pirms daudziem gadiem biļešu cenas bija zemākas, taču grupu popularitāte un piedāvāto šovu līmenis ir ievērojami audzis. Biļešu cenas seko līdzi popularitātei. Koncerti vienmēr tiek izpārdoti. Biļešu cenas Rīgā ir ļoti labas un pieņemamas, īpaši pie apstākļiem, kad cilvēkiem nekur nav jābrauc, jātērē nauda ceļam un naktsmītnēm, jo ir iespēja šāda līmeņa māksliniekus redzēt tepat Rīgā,» skaidro K. Kārkliņš.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīdzinieks Sandis Ozols 2009. gada 7. oktobrī, piedaloties interneta totalizatorā, precīzi prognozēja 15 sporta spēļu rezultātus un, izdarot likmi 25 latu vērtībā, laimēja 47 777.69 latu.

Portāla Betway.com pārstāvji norāda, ka Sandis Ozols derībās izdarīja uzkrājuma likmi ar kopējo koeficientu 1 911.11. Šajā likmē tika iekļauti vairāki sporta veidi, tostarp arī tradicionālais hokejs, futbols, teniss, amerikāņu futbols un šautriņas. Sandis Betway.com sporta totalizatora klients ir kopš 2006. gada septembra un ikdienā pilda lombarda direktora pienākumus. Sandis interesējas par tenisu, hokeju un basketbolu. Liktenīgajā rītā jaunietis pamodies jau plkst. 4.00 no rīta, lai noskatītos pēdējo no viņa izraudzītajām spēlēm. «Par spīti agrajai rīta stundai miegainība pazuda mirklī, kad sapratu — bankas kontā ir ieskaitīts neticams laimests — 47 777.69 latu,» atceras Sandis.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

Kolonna saloniem jauns privātās preču zīmes zīmols – Chris Farrell

Lelde Petrāne, 09.04.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kolonna skaistumkopšanas saloni (SIA Baltic Cosmetic Holding) ieviesuši jaunu ‘private label’ zīmolu – Chris Farrell.

Jaunā zīmola produkti tiek ražoti pēc SIA Baltic Cosmetic Holding pasūtījuma Vācijā, un koncepta līdzautore ir bioķīmiķe, dermatoloģijas un medicīnas eksperte Chris Farrell. Pētnieces vārdā nodēvētie skaistumkopšanas zīmola produkti un procedūras Baltijas valstu tirgū tikšot piedāvātas tikai Kolonna salonos Latvijā.

Kā informē uzņēmums, jaunā zīmola ‘premium’ klases produktiem un pakalpojumiem būšot cenas amplitūdā no 12,95 līdz 49,95 LVL.

Kopējā projekta investīciju summa sasniedz 150 000 eiro.

Latvijā būs nopērkamas sešas dažādas Chris Farrell produktu līnijas, kā arī visos salonos būs pieejamas divas procedūras.

Komentāri

Pievienot komentāru
Atpūta

Vēlas Latvijai dot vairāk par izrādi debesīs

Jānis Goldbergs, 02.08.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Aviošovi visā pasaulē ir gan aviācijas profesionāļu, gan aviācijas biznesa aprindu tikšanās vieta, un tā tas var būt arī Latvijā

Tā intervijā Dienas Biznesam sacīja aviošova Wings Over Baltics Airshow (WOBA) 2019 organizators Artūrs Šlosbergs. Jūlija izskaņā Tukuma lidostā aizvadītais šovs pulcēja vairāk nekā 20 tūkstošus skatītāju, tādēļ pamatoti nosaucams par lielāko aviošovu Baltijas valstīs.

Kāds ir šodienas stāsts par aviošovu, kuru organizējat?

Šogad uz aviošovu Tukuma lidostā ieradās 20 tūkstoši cilvēku. Pārdevām 16 tūkstošus biļešu. Bērni līdz astoņu gadu vecumam tika bez maksas. Bijām izsūtījuši daudz ielūgumu, tostarp ministriem un vēstniecībām. Cilvēku bija vairāk nekā festivālā Positivus, bet mazāk nekā uz Prāta vētras koncertu Liepājā, kas, starp citu, notika tajā pašā laikā, kad mūsu aviošovs.

Komentāri

Pievienot komentāru
Atpūta

Prāta vētras koncertu Mežaparka lielajā estrādē varētu apmeklēt 50 000 cilvēku

LETA, 18.07.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Grupas «Prāta vētra» turnejas «Skārdu bungu tūre» koncertu Mežaparka lielajā estrādē 17.augustā varētu apmeklēt aptuveni 50 000 cilvēku, sacīja grupas pārstāve Aija Auškāpa.

Viņa pauda, ka līdz šim atjaunotajā Mežaparka estrādes skatītāju laukumā vēl nav noticis neviens tāda veida koncerts. «Teorētiski izskatās, ka varētu būt vieta 50 000 cilvēku. Mēs gan rēķināsim vēlreiz, lai noteiktu precīzāku skaitu,» sacīja Auškāpa, piebilstot, ka šogad pieprasījums uz «Prāta vētras» koncertiem Latvijā ir lielāks nekā iepriekšējos gados.

Grupas pārstāve skaidroja, ka šāds apmeklētāju skaits ir iespējams, jo, gatavojoties koncertam, Mežaparka estrādē uz laiku tiks demontēti visi soli.

Grupas dalībnieki Renārs Kaupers, Kaspars Roga, Māris Mihelsons un Jānis Jubalts šodien preses konferencē aicināja atbalstītājus uz koncertu ierasties, izmantojot velosipēdus, sabiedrisko transportu, vai arī pēc iespējas vairāk koplietojot privātos transportlīdzekļus, lai turnejas laikā radītu iespējami mazāku kaitējumu videi. Tāpat apmeklētāji tika aicināti drukātu biļešu vietā pirms koncertiem uzrādīt elektroniski iegādātās biļetes savos viedtālruņos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šodien, 5. martā, plkst. 10 sākas biļešu tirdzniecība uz vienīgo Madonnas koncertu Baltijā, kas norisināsies 4. augustā vairāk nekā 70 tūkstošu vietu ietilpīgajā Tallinas Dziesmu svētku estrādē.

Biļetes varēs iegādāties interneta mājaslapā www.ticketpro.lv. Tikai pirmajā biļešu tirdzniecības dienā būs iespējams nopirkt arī speciālās kasēs kinoteātrī Cinamon tirdzniecības parkā Alfa un Arēnas Rīga kasēs. Stāvbiļete maksās 43 latus, bet biļete fanu zonā, kas atradīsies skatuves priekšā, maksās 90 latus. Limits vienam pircējam būs 6 biļetes.

Jau 2. martā tika sākta biļešu iepriekšpārdošanas akcija, kuras laikā ierobežotu skaitu biļešu varēja iegādāties koncertaģentūras FBI koncertu kluba biedri. Visas FBI koncertu kluba biedriem atvēlētās biļetes tika izpirktas diennakts laikā. Kā atzinis Ticketpro Baltics izpilddirektors Madis Brjancevs, pirmajā iepriekšpārdošanas dienā sistēma tika pamatīgi pārslogota, kā arī radās dažādi tehniski traucējumi, kā rezultātā klientiem biļešu iegādes process aizņēma ilgāku laiku, raksta TVNET. Daļa klientu vēl nav saņēmuši biļešu iegādes apstiprinājuma e-pastu, lai arī nauda no konta jau ir samaksāta. Vairākas diennaktis firmas starptautiskā komanda ir novērsusi tehniskās problēmas un jau otrdienas rītā sistēma darbojusies normālā režīmā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pavasarī Latvijas modes un tiešsaistes iepirkšanās entuziastus priecēja ziņas par ekskluzīvās tiešsaistes modes kopienas BestSecret ienākšanu tās tirgū. BestSecret piedāvā vairāk nekā 3000 starptautiski pazīstamus modes zīmolus ar atlaidi līdz 80%. Ja jūs vēl neesat izmantojis modes kopienas maģiskos ieguvumus, kas pilnībā mainīs jūsu skatījumu uz modi, paziņotās rudens atlaides noteikti ir īstais laiks to darīt!

BestSecret.com piedāvā visplašāko apģērbu, modes aksesuāru un apavu klāstu katram stilam un gaumei. BestSecret novembrī saviem lietotājiem piedāvā daudzus pārsteigumus - bezmaksas piegāžu un pazeminātu cenu veidā. Jūs tam neticat? Izmēģiniet paši!

Reģistrējieties vietnē BestSecret, abonējiet viņu e-biļetenu, lai sekotu jaunākajām ziņām un atlaidēm, un pievienojieties apmierinātiem klientiem ar vislabākajām modes tendencēm par lieliskām cenām. Lūdzu, ņemiet vērā, ka ielūgumu skaits ir ierobežots, tāpēc nekavējiet pārāk ilgi!

Komentāri

Pievienot komentāru
Foto

Sākam biznesu: tuvojas atklātnīšu biznesa ražas laiks

Inita Šteinberga, speciāli DB, 03.12.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzlieku labu mūziku, izkārtoju priekšā papīrus, un iedvesma nāk, tā sākas atklātnīšu mākslinieces Unas Austrumas darba diena. Darbošanos šajā jomā pavisam nopietni Una sākusi šovasar jūnijā.

Pāraug hobiju

Viņa gatavo dažādas apsveikuma kartītes, ielūgumus, galda kartes u.c., tostarp ir gan tādas, kas ir individuāls roku darbs, gan drukātas, gan tikai kā dizaina paraugi pārdošanai elektroniskā formātā.

Ar atklātnīšu gatavošanu viņa aizrāvusies jau agrāk, ar dažādu dizainu izstrādi reklāmas aģentūrā saistīts bijis arī viņas iepriekšējais darbs. Pamazām viņa sapratusi, ka šajā radošajā jomā jūtas vislabāk, visbrīvāk. Tas esot no darba veidojies hobijs, kas pārvērties par darbu.

Tiklīdz māksliniece pievēršas saviem papīra darbiem, viss izdodas, veicas. Turklāt gatavošanas process viņai sagādā lielu prieku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lēmums par 9.maija svinībām par godu 70.gadadienai kopš Padomju Savienības uzvaras pār nacistisko Vāciju ir bijis visu mūžu iekšā, ceturtdien žurnālistiem sacīja Valsts prezidents Andris Bērziņš.

«Es, protams, personīgi esmu. Man tas lēmums ir bijis visu mūžu iekšā,» taujāts, vai ir pieņemts lēmums 9.maijā doties uz Maskavu, atbildēja prezidents.

Viņš norādīja, ka lēmums publiski tiks paziņots pēc tam, kad tiks informēta Krievija par Latvijas atbildi.

Uz jautājumu, kad prezidents paudīs savu nostāju, viņš sacīja: «Kad dzīve rādīs, ka tas ir nepieciešams, jo es neesmu viens šajā spēlē. Latvija viņu veiksmīgi iesākusi un arī veiksmīgi turpinās.»

Jau ziņots, ka prezidents ir saņēmis ielūgumu no Krievijas apmeklēt pasākumus par godu 70.gadadienai kopš Padomju Savienības uzvaras pār nacistisko Vāciju un patlaban izvērtē, vai ierasties uz gaidāmajiem pasākumiem, pastāstīja prezidenta preses sekretāre Līga Krapāne. Krapāne norādīja, ka līdz nākamā gada maijam ir pietiekami daudz laika, lai prezidents izvērtētu to, vai pieņemt ielūgumu un apmeklēt pasākumus, vai arī nē.

Komentāri

Pievienot komentāru