Klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe) svinīgi atklāts viņu pašu kopīgi radītais līdzņemšanas restorāns – Chef’s BOX – restorāns tiem, kas ceļā.
Pirmo reizi Latvijā vairāki pavāri apvienojušies, lai izveidotu vietu, kur autobraucējiem un apkārtnes iedzīvotājiem ērti – pa ceļam uz darbu vai mājām – iegādāties kvalitatīvas, teju restorāna līmeņa maltītes līdzi ņemšanai vai baudīšanai uz vietas. Chef’s BOX ēdienkartē pieejami šo šefpavāru radīti un viņu restorānos plaši iecienīti ēdieni. Neste degvielas uzpildes stacijā Mārupē, Upesgrīvas ielā, atklātais restorāns ir pirmais Latvijā, taču pavāri neslēpj, ka mērķis ir izveidot Chef’s BOX restorānu ķēdi ar vairākām vietām visā Latvijā.
"Ja Covid pandēmijai vispār bija kāds pozitīvs efekts uz restorānu jomu, tad tā ir iedvesma un spars, kas virknei pavāru pavēris jaunas iespējas – jaunus restorānus reģionos, nebijušus piegādes konceptus un citus risinājumus. Man ir prieks, ka mums kopā ar citiem kolēģiem šajā laikā ir izdevies izstrādāt un palaist pirmo vairāku pavāru sadarbības projektu. Chef’s BOX turpmāk klientiem būs gardu maltīšu vieta, bet mums – pavāriem – koprades telpa, kur izmēģināt jaunas receptes, nebijušus risinājums un pat aicināt mūsu pulkā vēl citus pavārus!" tā komentē viens no Chef’s BOX idejas autoriem, uzņēmējs, restorāna 36.līnija īpašnieks un šefpavārs Lauris Aleksejevs.
Tuvākā gada laikā plānots atvērt vēl 2-3 līdzņemšanas restorānus Neste DUS tīklā Rīgā un Pierīgā. Pirmā Chef’s BOX restorāna izveidē investēti vairāk nekā 50 tūkstoši eiro.
"Chef’s BOX – tas ir vienkārši labs ēdiens kastītē! Mēs testa režīmā esam iestrādājušies jau divas nedēļas, un atsauksmes no klientiem ir tieši tādas – pie mums ir garšīgs, interesants maltīšu piedāvājums, un nepieredzēti sātīgs salīdzīnājumā ar citu līdzņemšanas piedāvājumu. Protams, klienti novērtē arī šāda ēdiena pieejamību gan ērtas piebraukšanas un labu cenu ziņā. Esam optimistiski, ka drīzumā šāda koncepta restorānus atvērsim citās vietās Latvijā," tā stāsta Chef’s BOX idejas autors un īpašnieks Kaspars Gulbis.
Ēdienu izvēlēties un pasūtīt iespējams uz vietas Neste degvielas uzpildes stacijā Mārupē, Upesgrīvas ielā, vai iepriekš pasūtīt internetā www.chefsbox.lv Piedāvājumā ir 38 dažādas pozīcijas – brokastis, zupas, sviestmaizes, vrapi, karstmaizes, salāti, pamatēdieni, deserti, aukstie un karstie bezalkoholiskie dzērieni cenu kategorijā no 2,50 līdz 6 eiro.
Ēdienkartē īpaši padomāts arī par veģetāriešiem. Katrs ēdiens tiek individuāli sagatavots aptuveni 5-10 minūšu laikā un iepakots termo izturīgos un ilgtspējīgos iepakojumos, kas ražoti no augu valsts produktiem un ir draudzīgi videi.
"Laiki mainās un mainās arī cilvēku paradumi. Tikmēr degvielas uzpildes stacijas atrodas turpat, kur agrāk – pa ceļam uz mājām, uz darbu, uz citiem galamērķiem. Mēs, Nestē, sev pastāvīgi uzdodam jautājumu, kā bez ātras un ērtas degvielas uzpildes varam būt vēl noderīgi mūsu klientiem, un Chef’s BOX ir viena no atbildēm! Es teiktu, ka šodien ir lieli svētki visiem gardēžiem, bet jo īpaši tiem, kas ceļā uz vai no Rīgas centra, Pārdaugavas, Mārupes, Piņķiem un Jūrmalas, un kuriem ikdienas maršrutā ir Kārļa Ulmaņa gatve – jo no šodienas jūsu ceļā parādījusies jauna garšas stacija – Chef’s BOX – Neste DUS iepretim t/c Spice," tā par norāda Chef’s BOX partneris, SIA Neste Latvija valdes priekšsēdētājs Armands Beiziķis.