Latvijā atzītie šefpavāri Lauris Aleksejevs (36.līnija), Māris Jansons (Kest), Mārtiņš Sirmais (Ramen Riga), Andris Rūmītis (Hercogs Garden) un Kristīne Vīksna (Tower Cafe) apvienojušies jauna koncepta līdzņemšanas restorānā Chef’s BOX – restorānā tiem, kas ceļā.
Chef’s BOX koncepts paredz, ka restorāna līmeņa ēdiens par ikdienā pieejamām cenām tiks sagatavots pēc individuāla pasūtījuma līdzņemšanai ērtos ilgtspējīgos iepakojumos. Pirmais Chef’s BOX restorāns uzsācis savu darbu Neste degvielas uzpildes stacijā Mārupē, taču svinīgā atklāšana plānota šī gada 21.jūlijā.
“Laikā, kurā cilvēkiem restorānu apmeklēšana ir bijusi vairāk sapnis, nekā īstenība, mēs, pavāri, ejam tuvāk viņiem. Proti, vietām, kur cilvēki atrodas – viņu mājām, viņu darba vietām, viņu un viņu bērnu interešu izglītības vietām,” komentē viens no Chef’s BOX ēdienu autoriem, uzņēmējs, restorāna 36. līnija īpašnieks un šefpavārs Lauris Aleksejevs.
“Chef’s BOX konceptā apvienoti labākie pavāri un viņu popularākie ēdieni un dzērieni vienuviet. “Priecājamies, ka kopīgi ar līdzņemšanas restorāna idejas autoriem un šefpavāriem esam spējuši ieceri pārvērst realitātē ikvienam tuvējās apkārtnes iedzīvotājam, biroju darbiniekam un autobraucējam Rīgas centra, Pārdaugavas, Mārupes un Jūrmalas virzienos,” komentē SIA Neste Latvija valdes priekšsēdētājs Armands Beiziķis.
Ēdienu izvēlēties un pasūtīt iespējams uz vietas Neste degvielas uzpildes stacijā. Piedāvājumā ir 38 dažādu ēdienu klāsts – pirmo, otro un saldo ēdienu cenu kategorijā no 2,50 līdz 6 eiro.