Vietējais gaļas pārstrādes uzņēmums "Forevers", ieguldot aptuveni 30 000 eiro, atvēris jauna koncepta veikalu tirdzniecības centrā "Sāga". Tas ir pirmais "Forevers" veikals Latvijā, kurā tiek uzsākta uz vietas gatavotu sviestmaižu tirdzniecība, informē uzņēmums.
Tās tapušas sadarbībā ar pavāru Mārtiņu Sirmo un to pagatavošanā tiek izmantoti uzņēmuma ražotie gaļas produkti.
"Forevers" jauno sviestmaižu piedāvājums kā pilotprojekts šobrīd tiks testēts tikai jaunatvērtajā tirdzniecības centrā "Sāga". Tur izvietotais "Forevers" veikals nodrošinās 4 darbavietas.
Jaunā koncepta tirdzniecības platība ir gandrīz 80 m2 liela, un šis ir pirmais "Forevers" veikals, kurā līdzās zīmola ražotajiem gaļas izstrādājumiem un ikdienā nepieciešamajiem pamata pārtikas produktiem, tiek piedāvātas ap 9 dažādām siltām desas un gaļas maizēm.
Šobrīd, ņemot vērā valstī noteikto ārkārtējo situāciju, jauno produktu līniju var iegādāties tikai līdzi ņemšanai, bet turpmāk šajā "Forevers" veikalā atradīsies arī zona maltītes baudīšanai uz vietas.
"Šis ir nozīmīgs brīdis uzņēmuma darbībā, jo speram nākamo soli tālākā gaļas veikalu tīkla attīstībā, piedāvājot darbību arī jaunā nišā. Reaģējot uz patērētāju paradumu tendencēm, tagad šajā veikalā būs pieejamas ātri pagatavojamas un siltas sviestmaizes, kas pagatavotas, izmantojot "Forevers" ražotos gaļas produktus . Esam gandarīti, ka līdz ar piedāvāto maizīšu sortimentu esam pacēluši augstu kvalitātes latiņu, jo to izstrādē sadarbojamies ar vienu no Latvijas izcilākajiem pavāriem," komentē Atis Blinds, "Forevers" tirdzniecības tīkla direktors.