Starptautiskajā produktu iepakojumu konkursā Čehijā AS Laima saņēmusi Obal roku 2012 (Gada iepakojums) balvu par šokolādes konfekšu kolekcijas Compliments iepakojumu.
Papildus tam Compliments konfekšu kārba kā viens no sešiem labākajiem iepakojumiem izvēlēts arī žūrijas simpātiju balvai. Oficiālā apbalvojumu pasniegšanas ceremonija notiks šā gada novembrī Prāgā, norāda uzņēmums.
AS Laima, veidojot šokolādes konfekšu kolekciju Compliments sadarbojās ar četriem Latvijā atzītiem šefpavāriem - Raimondu Zommeru no restorāna Kaļķu vārti, Havjeru Garsiju - restorāns Tex Mex, Lauri Aleksejevu – restorāns 36. līnija un Jāni Kairi no Tallink restorāna Elements. Katrs no pavāriem radīja konfekšu receptes, kuras tika apvienotas konfekšu kārbā Compliments.
«Mēs esam gandarīti, ka Laima produkti tiek augsti vērtēti ne tikai vietējā tirgū, bet arī starptautiski, un turpinām darbu pie ekskluzīvās produkcijas sortimenta paplašināšanas. Jau šogad Baltijas valstīs pieprasījums pēc šīs Laima produkcijas par 44% pārsniedza plānoto,» sacīja zīmola Laima mārketinga direktore Ilze Priedīte.
AS Laima ekskluzīvās produkcijas ražošanas paplašināšanu uzsāka aizvadītā gada nogalē. Šogad tiek veiktas investīcijas 200 tūkstošu eiro apjomā jaunu iekārtu ieviešanā un telpu renovācijā.