Veikalu plauktos nonākusi Latvijā tapusi bērnu pārtika Rūdolfs, kuru ražo uzņēmums Lat Eko Food.
Audzinot dēlu Rūdolfu, Lat Eko Food vadītāja Egija Martinsone meklējusi iespējas iegādāties maksimāli veselīgu un tepat ražotu bērnu pārtiku, jo pediatri rekomendē bērniem uzturā lietot dzīvesvietai atbilstošā reģiona izcelsmes produktus, taču izrādījies, ka Latvijā tādu neražo. Tādēļ dibināts uzņēmums Lat Eko Food, kas JIC biznesa inkubatora paspārnē strādā ar mērķi attīstīt Latvijā bioloģiskās pārtikas nozari, specializējoties bērnu pārtikas ražošanā.
Kā pirmie Latvijas tirgū nonākuši 7 veidu augļu un ogu biezeņi no pašmāju izejvielām: Ābols ar smiltsērkšķi, Ābols ar melleni, Ābols un ķirbis, Ābols, Ķirbis ar smiltsērkšķi, Ķirbis ar upeni un Ķirbis.
Jaunie augļu – ogu biezeņi izstrādāti Latvijas valsts Augļkopības institūtā, kur zinātnieki veikuši pētījumus un izstrādājuši biezeņu pagatavošanas tehnoloģijas, ieguldot darbu šo produktu izstrādē divu gadu garumā.
Šobrīd sadarbībā ar Latvijas Lauksaimniecības universitāti norit darbs pie dārzeņu biezeņu sortimenta izstrādes, jo produktu klāstu plānots regulāri papildināt.
Bioloģiskie biezeņi pašlaik nokļuvuši līdz eko veikaliem Rīgā un citviet Latvijā, kā arī bērnu preču veikaliem. Šobrīd noritot aktīvs darbs pie tā, lai Rūdolfs produkciju varētu nopirkt arī mazumtirdzniecības ķēžu veikalos Latvijā.