Liepājas kokteiļbārs Red Sun Buffet un Rīgas kafejnīca Tvaiks 23.februārī rīkos pop-up restorānu Liepājas Olimpiskajā centrā.
Pop-up restorāns ir restorāns jebkur, tikai ne restorānā. Tas durvis ver tikai vienu reizi vienā vietā, piedāvājot apmeklētājiem restorāna kvalitāti netradicionālā interjerā un atmosfērā. 23.februārī restorāns tiks ierīkots liepājniekiem maz zināmās telpās – Liepājas Olimpiskā centra VIP ložā, kur šoreiz varēs iekļūt jebkurš interesents, kurš iepriekš rezervēs galdiņu, sola pasākuma rīkotāji.
Kafejnīcas Tvaiks pavārs Uģis Veits ir liepājnieks, un pārliecināts, ka pazīst vietējo gaumi. Viņš plānojis pop-up ēdienkartē iekļaut burkānu un ingvera biezzupu ar piparmētru pesto un dabīgo jogurtu, ceptu bumbieru un mēles salātus ar vīnogām, marinētiu sarkano sīpolu, valriekstu un bekona-medus vinegretu, lēni sautētu cūkas pavēderi ar sālī sutinātiem kartupeļiem, Porto Bello sēnēm, brūkleņu čatniju un ķiploku soubise, kā arī šokolādes – biešu kūku ar kardamona putukrējumu, magoņu sēkliņām un granātābolu demi-glace sīrupu.
Līdz šim Liepājā pop-up restorāni kā publiski pasākumi nav notikuši.