No 16.līdz 22.maijam Rīgā norisināsies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa, informē Live Riga sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Anna Blaua.
Šogad tajā piedalīsies 53 restorāni.
Kā viens no nosacījumiem, lai piedalītos Pavasara Rīgas Restorānu nedēļā, bija atbilstība konceptam Ar dabu šķīvī. Tādējādi godinot 2017.gadu, kad Rīgā un Gaujas reģionā tiks īstenota iegūtā titula Eiropas Gastronomijas reģions programma.
Visas nedēļas garumā gardēžus gaidīs 53 restorāni, kuros varēs nobaudīt tādus ēdienus kā sviestā cepta piena teļa karbonāde izturēta upeņu lapu – kadiķogu marinādē, nātru – skābeņu un burkānu krēmzupa, rabarberu zefīrkrēms ar gurķu un bazilika sorbertu, ceriņu saldējums un citus no mūsu pašu dabas veltēm gatavotus ēdienus.
Restorānu nedēļas laikā galvaspilsētas restorāni piedāvā trīs kārtu maltīti par īpašu cenu – 15 vai 20 eiro.