No 18.aprīļa līdz 1.maijam Rīgā notiks pavasara "Rīgas restorānu nedēļa", informē Rīgas investīciju un tūrisma aģentūras galvenā projektu vadītāja Ance Tarvida.
Šogad pasākumā piedalīsies vairāk nekā 30 Rīgas restorānu, apmeklētājiem piedāvājot unikālu ēdienkarti, kas īpaši radīta šim pasākumam.
Iepriekšējais "Rīgas restorānu nedēļas" pasākums notika 2020.gada rudenī. Pasākuma rīkošanu būtiski ietekmēja "Covid-19" ierobežošanas pasākumi.
Rīgas restorānu nedēļu organizē Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra. Pasākuma mērķis ir stimulēt vietējās virtuves attīstību, sekojot pasaules tendencēm, vienlaikus nezaudējot šim reģionam raksturīgos produktus un vēsturiskās pagatavošanas metodes.