Pieczvaigžņu luksusa viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga bārā - restorānā Stage 22 atklāta jauna vasaras sezonas terase. Tiek mainīta restorāna ēdienkarte un darba laiks.
Fotogrāfijas skatāmas raksta galerijā!
Grand Hotel Kempinski Riga, kas atrodas pašā Rīgas sirdī – Vecrīgā, restorānos kopš šā gada februāra saimnieko Turcijā dzimušais šefpavārs Gokhan Kekec. Viņš kopā ar Heinrihu Erhardu veido labu komandu – G. Kekec ar savām pasaules mēroga zināšanām par ēdienu un H. Erhards ar savu izpratni par vietējo tirgu un kulinārajām tradīcijām. Tandēmu papildina Reinis Čerņajevs, kas ir Stage 22 saimnieks un ir atbildīgs tikai par 8. stāva restorāna ēdienkarti un prezentāciju.
Stage 22 trumpis ir skats – lūkojoties uz Latvijas Nacionālo Operu un tās skvēru, var justies kā uz skatuves. Stage 22 ir piemērota vieta gan viesnīcas viesiem, gan nelielām saviesīgām pasēdēšanām pirms vai pēc Operas apmeklējuma, gan plašākiem privātiem un korporatīviem pasākumiem - restorāns spēj uzņemt un apkalpot vairāk nekā simts viesu. Tam ir atsevišķa ieeja, kas ir atdalīta no viesnīcas galvenās ieejas.
Stage 22 izpelnījies atzinību starptautiskas žūrijas vidū, kas piešķīrusi 2019. gada septītā labākā jaunā restorāna Rīgā titulu.
Restorāna darba laiks: svētdien, pirmdien, otrdien, trešdien: 12:00 – 00:00, ceturtdien, piektdien, sestdien: 12:00 – 02:00