Šī gada septembrī izstādes Riga Food 2011 laikā tika paziņots labākais konditorejas uzņēmums, maizes kvalitātes konkursa rezultāti, labākais vīnzinis, labākais pavārs un prasmīgākais bārmenis.
Par šī gada labāko konditorejas uzņēmumu ir kļuvis Ogres Prestižs un tā konditore Marika Bērziņa. Par labākā konditorejas uzņēmuma godu sacentās 12 Latvijas uzņēmumi. Katrs no tiem prezentēja torti un citus konditorejas izstrādājumus. Otrajā vietā šogad ierindojās Kaļķu Vārti, bet trešajā – SIA Staburadzes konditoreja.
Savukārt maizes kvalitātes konkursā šogad zelta medaļu saņēma a/s Hanzas Maiznīcas Kuršu sēklu maize, Iļģuciema maiznīcas konditorejas Trioles maize, Lāču Īstā rupjmaize, LPB Priekules maizes ceptuves Druvienas maize, Maiznīcas Flora Kliju maize un Brokastu maizītes, Kuldīgas RPB Maizes ceptuves Garšīgā rudzu maize, Roga-Argo Rudzu rupjmaize un Tradicionālā latviešu rupjmaize un zemnieku saimniecības Jaunkalēji ceptā Kviešu saldskābmaize ar sieru. Šogad katrs maizes ražotājs varēja piedāvāt arī vienu maizes veidu grupā «Jaunums», kurā tika vērtētā maize, kas ceptuvē izstrādāta pēdējā pusgada laikā un vēl nav nonākusi tirdzniecībā vai tiek realizēta ne ilgāk kā vienu mēnesi. Par labākajiem jaunumiem šogad tika atzīta Iļģuciema maiznīcas konditorejas Bagete ar sēkliņām, N. Bomja maiznīcas Lielezers un Sviesta maize un a/s Roga-Argo tostermaize Dabastaka.
Izstādes Riga Food 2001 ietvaros Latvijas Bārmeņu Federācijas un SIA Prike Latvija rīkotajās bārmeņu sacensībās De Kuyper Latvia Cup 2011 uzvarēja Ivars Rutkovskis, otro vietu ieguva Stasis Jonāns, bet trešo – Mārtiņš Rozenvalds. Kopumā sacentās astoņi bārmeņi, katram dalībniekam bija piecas minūtes laika divu kokteiļu pagatavošanai.
Šogad par labāko vīnzini kļuva Tallink Hotel Riga viesmīlis Ronalds Pētersons, otro vietu vīnziņu sacensībās ieguva viņa kolēģis Zigmārs Kalniņs, bet trešajā vietā ierindojās neatkarīgais vīna eksperts un alkoholisko dzērienu izplatītāja Skorpions pārstāvis Kaspars Vēzītis. Savukārt labākā pavāra titulu šogad ieguva Jānis Rozenbergs no SIA Ademona un restorāna Kaļķu vārti, otro vietu ieguva viņa kolēģis Juris Dukaļskis, bet trešo vietu – Royal Square Hotel restorāna Desiderata pavārs Māris Astičs.
Db.lv jau rakstīja, ka šogad starptautisko izstādi Riga Food apmeklējuši par 6% vairāk viesu nekā pērn. Šogad izstādē piedalījās 582 kompānijas, no kurām 47% jeb 275 bija Latvijas ražotāji, 171 jeb 30% dalībnieki bija ārvalstu firmas, bet pārējie 136 jeb 23% bija importētāji no Latvijas. Izstāde šogad pulcēja dalībniekus no 40 valstīm un tajā bija arī 12 valstu nacionālie stendi.