Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Alternatīvā finansētāja “ERST Finance” valdes sastāvā notikušas izmaiņas. Par valdes priekšsēdētāju un vienīgo valdes locekli kļuvis uzņēmuma līdzšinējais izpilddirektors Arnis Blūmfelds, kuram ir vairāk nekā 20 gadu pieredze finanšu un biznesa attīstības jomā.

Iepriekš ieņemti vadoši amati tādos uzņēmumos kā “Swedbank Latvija”, “Balta”, “Bite Latvija”, Coface SE u.c. A. Blūmfelds “ERST Finance” pievienojās 2019. gadā.

Līdzšinējais valdes loceklis Jānis Berķis turpmāk kopā ar uzņēmuma akcionāru Artūru Miglinieku pildīs padomes locekļu pienākumus, savukārt par padomes priekšsēdētāju kļuvis līdzšinējais padomes loceklis Nauris Berķis. Izmaiņas uzņēmuma vadības komandā reģistrētas šī gada 31. maijā.

“Mūsu misija ir veicināt Latvijas uzņēmējdarbības izaugsmi un atbalstīt uzņēmējus biznesa nepārtrauktības nodrošināšanā. Redzam, ka ir nozares, kur šis atbalsts tiek ļoti augsti vērtēts un mūsu ilggadējā pieredze ļauj veiksmīgi izprast dažādu nozaru izaicinājumus, rīkoties ātri un efektīvi, lai saviem sadarbības partneriem nodrošinātu nepieciešamo atbalstu. Arī turpmāk mana kā valdes priekšsēdētāja misija, gluži kā līdz šim, būs nodrošināt kvalitatīvus, caurskatāmus un ātrus risinājumus darījumu finansēšanai un apgrozāmo līdzekļu piesaistei,” norāda “ERST Finance” valdes priekšsēdētājs Arnis Blūmfelds.

“ERST Finance” ir Latvijas izcelsmes uzņēmums. Līdz šim piešķirtais finansējuma apjoms visdažādāko nozaru uzņēmumiem pārsniedz 177 miljonus eiro, tostarp realizēti arī projekti vairāku miljonu apmērā.

“Uzņēmums pēdējos gados ir strauji audzis un vadības komanda var lepoties ar Arņa Blūmfelda pienesumu un ieguldījumu šajā izaugsmē. Esmu gandarīts par šo jauno nodaļu “ERST Finance” stāstā! Arņa vadībā dodamies pretī jauniem sasniegumiem, nemainīgi kā augstāko prioritāti paturot rūpes par saviem klientiem un pārliecību par Latvijas uzņēmējdarbības lomu valsts konkurētspējā gan Eiropas, gan globālā līmenī,” atkāpjoties no valdes locekļa amata uzsver Jānis Berķis.

“ERST Finance” peļņa 2023. gadā bijusi 97 323 EUR. Uzņēmums reģistrēts 2013. gadā.

Komentāri

Pievienot komentāru