Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ilgtspējīgo moduļu māju nodrošinātājs MyCabin pēc ražotnes paplašināšanas ir uzsācis eksporta paplašināšanu Baltijā, Nīderlandē, Islandē, Vācijā un Kanādā.

Kopumā Eiropā šogad jau pārdodas 20 moduļu mājas. Uzņēmums norāda, ka tas ir veiksmīgs sākums eksporta veidošanai un nozīmīgs pavērsiens uzņēmuma darbībā un apliecina klientu apmierinātību ar produktu vairākās vietās pasaulē.

Pagājušajā gadā MyCabin paplašināja savu ražotni, pārvietojoties uz plašākām telpām Jelgavā, kas ļāva gandrīz trīskāršot ražošanas jaudu. Šī paplašināšanās deva iespēju koncentrēt spēkus eksporta aktivitātēm un globālajām partnerībām.

Šobrīd izveidotas pārdošanas pārstāvniecības Baltijas valstīs – pērn Igaunijā pārdotas jau vairāk kā 10 dažāda veida moduļu būves. Kā arī uzsākta pārdošanas pārstāvniecības veidošana arī Lietuvā. Tāpat uzņēmums sācis veiksmīgu darbību Kanādas un Islandes tirgos.

Vienlīdz audzis arī pārdoto MyCabin māju skaits Amerikā, kur Čikāgā izveidotā ražotnē ēkas uz vietas būvē MyCabin ražošanas partneris – Amerikas uzņēmums PrefabPads.

“Ražošanas paplašināšana ļāvusi palielināt moduļu māju eksportu,” saka MyCabin dibinātājs un vadītājs Ģirts Draugs. “Kopumā vairāk nekā 20% no MyCabin mājām, kas ražotas Latvijā, šogad ceļojušas ārpus valsts robežām. Tas apliecina, ka esam spējuši veiksmīgi reaģēt uz starptautiskā tirgus pieprasījumu, piedāvājot risinājumus, kas atbilst pasaules standartiem, un palīdz attīstīt mūsu biznesu jaunos sniegumos.”

MyCabin mājas ir guvušas starptautisku atzinību, tostarp publikācijās tādos izdevumos kā Business Insider, arhitektūras un dizaina medijos DWELL un Design Boom.

Komentāri

Pievienot komentāru