Ginta Zīverta sākotnējais biznesa plāns bija atvērt Vecrīgā taizemiešu restorānu. Šis plāns arī tika veiksmīgi īstenots - tika atrastas telpas Kungu ielā un pielāgotas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumam. Taču tagad viņš pārgājis no restorāna pie nūdelēm, vēsta laikraksts Diena, kas sekoja šī jaunā uzņēmēja gaitām.
Restorāns Kotai tika atvērts, bet pēc gada, pagājušajā vasarā, uzņēmējs atvēra līdzīgu ēdināšanas uzņēmumu arī Majoru pludmalē. «Mums piedāvāja kļūt par partneriem pludmales bārā, nodrošinot ēdināšanu. Tā gan bija diezgan liela neveiksme - pērnā vasara biznesa izpratnē bija absolūti tukša un es zaudēju daudz naudas,» laikrakstam skarbo pieredzi atklājis G. Zīverts.
Mazliet nācies mainīt arī Vecrīgas restorāna ēdienkarti - uzsvars tagad vairāk tiek likts uz nūdelēm, un no dažiem tradicionāliem taizemiešu ēdieniem bija jāatsakās pavisam.
Arī restorāna nosaukums ir mazliet mainījies - tagad tas vairs nav taizemiešu restorāns, bet gan nūdeļu bārs Kotai.
Kā vēstīts, G. Zīverts savu restorānu Vecrīgā atklāja 2012. gada vasarā. Jaunās ēstuves nosaukums ir Kotai, kas taizemiešu valodā nozīmē «sala». G. Zīverts tolaik atzina, ka, lai gan restorāna telpu atrašana, remonts un personāla meklējumi nebija viegli, lielākais izaicinājums būs padarīt restorānu populāru un rentablu: «Šis nebūs vienīgais Kotai restorāns, man ir mērķis atvērt demokrātisku Taizemes virtuves restorānu tīklu.»