Restorāna vadīšana ne ar ko neatšķiras no citu uzņēmumu attīstīšanas – ir jāstrādā ar pilnu atdevi un jātur roka uz pulsa
Tā uzskata uzņēmējs Mārcis Sebris, kurš darbojas gan logu, gan koka māju biznesā, bet nesen ir atvēris restorānu Andrejsalā.
«2011. gada nogalē, braucot uz Spirits & Wine pēc dzērieniem Jaunā gada svinībām, tā iestigu ar mašīnu sniegā, ka nācās izkāpt un stumt, lai tiktu ārā no kupenas. Tobrīd tur bija piesnidzis lauks, atkritumi, jo teritorija bija briesmīgā paskatā. Tā kā es parasti pievēršu uzmanību notikumiem un uzskatu, ka nekas nenotiek tāpat vien, tad, kad tiku laukā no Anderjostas, sapratu: ja reiz esmu tur aizķēries, tas, visticamāk, nav nejauši,» stāsta restorāna Riga Sunset Lounge līdzīpašnieks M. Sebris.
2012. gada pavasarī viņš noīrēja šajā vietā zemi un uzbūvēja vasaras terasi Soul and Grill, kas darbojās vienu sezonu. 2013. gadā uzņēmējs šajā vietā sāka veidot restorānu Riga Sunset Lounge, kas pirmajā būvniecības etapā darbojās kā grila virtuve brīvā dabā Soul and Grill Stroika. Restorāns Riga Sunset Lounge būvēts trīs gadus. «Šeit ir izcils skats uz Vecrīgu un Ķīpsalu, vieta labā laikā visu dienu ir pielieta ar sauli, var redzēt to gan austam, gan rietam. Tāpat te var sajust ostas tuvumu, baudīt kuģu un jahtu romantiku. Vakaros skatam paveras skaisti izgaismots Saules akmens un Z torņu jaunbūves, bet svētkos iespējams ērti vērot uguņošanu,» panorāmu un sajūtas ieskicē M. Sebris.
Visu rakstu Pārdod vakariņas ar saulrietu lasiet 23. augusta laikrakstā Dienas Bizness.