Ražošana

Valmiera Glass Grupa un Multiple Winding paziņo par stratēģisku partnerību Eiropas tirgum

Db.lv, 02.08.2024

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmumi Valmiera Glass Grupa un Multiple Winding paziņo par stratēģiskas sadarbības uzsākšanu, lai labāk sasniegtu un apkalpotu Eiropas tirgu.

Partnerība apvienos abu uzņēmumu stiprās puses un zināšanas, lai nodrošinātu izcilus produktus un uzlabotu ekonomiskos, efektivitātes un produkcijas piegādes rādītājus. Šīs stratēģiskās sadarbības ietvaros uz Valmiera Glass Grupas mātes uzņēmuma AS Valmieras stikla šķiedra ražotnes telpām Latvijā tiks pārceltas Multiple Winding uzņēmuma ražošanas iekārtas.

Šis solis ir paredzēts, lai izmantotu plašās ražošanas iespējas un stratēģisko atrašanās vietu, uzlabojot ražošanas efektivitāti un pakalpojumu sniegšanu visā Eiropā.

Sadarbības detaļas ietver šķeterēšanas un kablēšanas iekārtu pārvietošanu, kā arī abu uzņēmumu tehniskās ekspertīzes, zināšanu un resursu apvienošanu. Sadarbība ievērojami palielinās ražošanas jaudas, nodrošinot stabilākas un pieejamākas produkcijas piegādes ķēdes. Ražotnes stratēģiskā atrašanās vieta Latvijā uzlabos piegādes laikus un servisu Eiropas klientiem, vienlaikus nodrošinot arī augstākus ekonomiskos ieguvumus un klientu apmierinātību. Galvenais, tiks saglabāts pilns Multiple Winding uzņēmuma produktu portfelis, nodrošinot, ka klientiem ir pieejama tās pašas kvalitātes produkcija, kādu tie iegādājas šodien.

Multiple Winding uzņēmuma direktors Brents Bīsons (Brent Beason) norāda: “Šī stratēģiskā partnerība ar Valmiera Glass Grupu ir nozīmīgs pagrieziena punkts mūsu centienos efektīvāk apkalpot Eiropas tirgu. Izmantojot Valmieras ražošanas iespējas un stratēģisko izvietojumu, varam piegādāt augstas kvalitātes produktus ekonomiskāk, efektīvāk un ātrāk.”

Valmiera Glass Grupas mātes uzņēmuma AS Valmieras stikla šķiedra valdes priekšsēdētājs Stefans Jugels (Stefan Jugel) akcentē: “Mēs esam priecīgi par sadarbību ar Multiple Winding uzņēmumu. Tā lieliski saskan ar mūsu apņemšanos sekmēt inovācijas, kvalitāti un klientu apmierinātību. Kopā mēs noteiksim jaunus standartus nozarē un nodrošināsim arvien labākus un paplašinātus pakalpojumus mūsu klientiem Eiropā.”

Komentāri

Pievienot komentāru