Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pēc 14 gadu pārtraukuma uz autoskatuves ir atgriezies jaunākās paaudzes spāņu lielais minivens Seat Alhambra, kurš pie pircējiem dosies šī gada rudenī.

Pats par sevi saprotams, ka ģenētiski vācu autokoncerna VW paspārnē izauklētais modelis izmantos VW Sharan tehniskos labumus, ieskaitot arī to, ka pirmo reizi Seat Alhambra būs ar sānu bīdāmajām durvīm. Automašīnas apkārtmēri ir palielināti tā lai automašinā ērti varētu justies septiņi pasažieri. Nolokot otrās un trešās sēdekļu rindas krēslus bagāžas telpa saniegs 2 297 litrus.

Motortelpā saimniekos VW jaunie dzinēji, kuri ir kluvuši taupīgāki, vienlaikus nezaudējot savas dinamiskās īpašibas. Dzinēju sarakstu atklās 1.4 litru 150 ZS jaudīgais četrcilindru turbomotors, tālāk seko divu litru 200 ZS jaudīgais turbomotors. Dīzeļdzinēja klāstā atradīsim divu litru dīzeļmotorus ar 140 un 170 ZS lielu jaudu.

Standartizpīldījumā tiks uzstādīta sešpakāpju mehāniskā pārnesumkārbaa, bet par piemaksu varēs dabūt moderno DSG transmisiju. Papildaprīkojuma sarakstā varēs atrast atpakaļskata kameru, automātisko parkošanās sistēmu, panorāmas stikla jumtu un biksenona lampas.

Pagaidām Seat Alhambra cenas vēl nav nosauktas, taču ir skaidri zināms, ka tās būs zemākas par VW Sharan, kurš Eiropā maksās, sākot no 28 875 eiro. Seat lēš, ka Alhambra cena būšot kaut kur pa vidu starp Ford Galaxy, kurš maksā aptuveni 30 tūkst. eiro un 24 390 eiro vērto Dodge Journey.

Komentāri

Pievienot komentāru