Pasaulē

Šveices Lonza iegādājusies ASV uztura bagātinātāju sastāvdaļu ražotāju InterHealth

LETA, 15.08.2016

Jaunākais izdevums

Šveices farmācijas kompānija Lonza līdz 300 miljoniem ASV dolāru (269 miljonu eiro) vērtā darījumā iegādājusies ASV Kalifornijas štatā bāzēto uztura bagātinātāju sastāvdaļu ražotāju InterHealth Nutraceuticals.

Lonza pirmdien paziņoja, ka darījumu pabeigt plānots septembrī un tam nebūs tūlītējas pozitīvas ietekmes uz uzņēmuma finanšu rādītājiem.

Šveices kompānija pavēstīja, ka InterHealth ražo vairāk nekā 15 sastāvdaļu ar zīmolu un tās pārņemšana cita starpā uzlabos Lonza sporta, svara zaudēšanas un mājdzīvnieku uztura bagātinātāju piedāvājumu.

Kalifornijas štata Benīšā bāzētā InterHealth ir investīciju kompānijas Kainos Capital portfeļa kompānija.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Farmācijas uzņēmums "Moderna" ceturtdien paziņojis, ka plāno 2022.gadā tā izstrādātās Covid-19 vakcīnas globālo ražošanas apjomu palielināt līdz trim miljardiem devu.

Uzņēmuma paziņojumā teikts, ka tas uzņemsies jaunas finansiālās saistības, lai palielinātu savu ražotņu produkciju Eiropā un ASV.

Investīcijas dubultos vakcīnas ražošanu "Moderna" šveiciešu partneruzņēmumā "Lonza", bet "Rovi" rūpnīcā Spānijā produkcijas apjoms tiks vairāk nekā dubultots.

"Moderna" ražotnēs ASV produkcijas apjomu iecerēts palielināt par 50%.

Uzņēmums arī paziņojis, ka šī gada produkcijas apjomu plānots palielināt, sasniedzot 800 miljonus līdz miljardam dozu.

Komentāri

Pievienot komentāru