Citas ziņas

Studio des Fetes Latvija par 37 tūkstošiem radīs Ziemassvētku noskaņu Rīgā

Lelde Petrāne, 24.11.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA Studio des Fetes Latvija uzvarējusi Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta iepirkumos, un rūpēsies par krastmalas, Eksporta ielas rajona un Vecrīgas māksliniecisko noformējumu Ziemassvētku periodā, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā internetā publicētā informācija.

Iepirkuma par pilsētas Ziemassvētku mākslinieciskā noformējuma nodrošināšanu Vecrīgā kopējā līgumcena bez PVN ir 15 995 lati, iepirkuma Par vides mākslinieciskā noformējuma «Krastmalas aleja» izveidi, uzstādīšanu un demontāžu līgumcena bez PVN ir 18 180 lati, savukārt iepirkuma Par pilsētas Ziemassvētku mākslinieciskā noformējuma nodrošināšanu 11. Novembra krastmalā un Eksporta ielā - 3 315 lati.

Kā pastāstīja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Kultūras pārvaldes Kultūras stratēģijas un procesa nodaļas Projektu koordinatore Elīna Dambekalne vides noformējums Krastmalas aleja paredz LED gaismas dekoru izvietošanu koku rindā (55 liepās) starp Akmens tiltu un Vanšu tiltu. Tas tiks pakāpeniski uzstādīts no šā gada 1. decembra līdz 3. decembrim, un būs apskatāms no 3. decembra līdz nākamā gada 17.janvārim.

Savukārt Ziemassvētku mākslinieciskais noformējums Vecrīgai - LED gaismu dekori Spārni mazie un Spārni lielie - tiks pakāpeniski uzstādīts no šā gada 29. novembra līdz 3. decembrim, un būs redzams no 3. decembra līdz 17. janvārim.

Tajā pašā laikā tiks uzstādīts un būs apskatāms arī Ziemassvētku mākslinieciskais noformējums 11. novembra krastmalā (no Dzelzceļa tilta līdz Akmens tiltam) un Eksporta ielā ( no Vanšu tilta līdz Pasažieru ostai) - tie paši LED gaismu dekori Spārni mazie un Spārni lielie.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Vecrīga rotāsies par 16 tūkstošiem latu

Elīna Pankovska, 25.11.2011

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pilsētas Ziemassvētku mākslinieciskā noformējuma nodrošināšanai Vecrīgā šogad atvēlēti 16 tūkst. Ls, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētais iepirkumu rezultāts.

Konkursu par svētku mākslinieciskā noformējuma nodrošināšanu Vecpilsētā bija izsludinājis Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, bet par uzvarētāju atzīts SIA Studio Des Fetes Latvija. Pēc publiskajā telpā atrodamās informācijas šis uzņēmums piedāvā iznomāt vai nopirkt luminiscējošas virtenes, Ziemassvētku egļu konstrukcijas un tajās integrētas tehnoloģijas, kā arī iluminācijas dekorācijas ielām, tiltiem un ēkām.

SIA Studio Des Fetes Latvija ir arī oficiāls Francijas izgaismošanas kompānijas BLACHERE Illumination pārstāvis Latvijā, un ir dibināts 2006.gadā, liecina informācija uzņēmuma mājaslapā.

Komentāri

Pievienot komentāru