Vasaras saulgriežos Staburadzes konditorejas tortes Siera kūka realizācijas apjomi trīskāršojas, salīdzinot ar vidējiem ikdienas rādītājiem.
Siera kūka ir roku darbs tāpat kā visa Staburadzes konditorejas produkcija - Jāņu laikā šīs kūkas tiek izgatavotas vairāk nekā 1.6 tonnas jeb 2500 tortes, kas ir trīs reizes vairāk nekā ikdienā.
«Jau trešo gadu, kopš ražojam Siera kūku šī tendence ir saglabājusies nemainīga. Siera kūka jau kļuvusi par jau tradicionālu Jāņu svētku mielasta sastāvdaļu. Iedzīvotāji to izvēlas kā papildinājumu citiem tradicionāliem produktiem kā siers, alus un speķa pīrādziņi un plātsmaize, uzsver Staburadzes konditorejas mārketinga vadītāja Sanita Erdmane. «Neskatoties uz situāciju valstī, iedzīvotāji joprojām svin svētkus un torte joprojām ir neatņemama svētku sastāvdaļa - iedzīvotāji svētkos ēda tortes, ēd un ēdīs,» tā S. Erdmane.