Citas ziņas

Media House jauns valdes loceklis – lietuvietis Domas Ūselis

Gunta Kursiša, 30.05.2014

Jaunākais izdevums

Notikušas izmaiņas SIA Media House valdē - uzņēmuma valdes locekļa pienākumus beidzis pildīt Juris Liepiņš un viņa vietā turpmāk darbosies lietuvietis Domas Ūselis, liecina Lursoft dati.

J. Liepiņš SIA Media House valdē darbojās kopš 2007. gada, bet 'vel pirms tam – pildīja uzņēmuma direktora amata pienākumus.

Savukārt jaunais valdes loceklis D. Ūselis laika posmā no 2003. gada līdz 2005. gadam bijia SIA Baltijas Media Simbols valdes loceklis.

SIA Media House īpašniece ir igauņu kompānija Media Trading Group OU. Uzņēmums reģistrēts 1994. gada 22. novembrī. Pērn uzņēmums apgrozīja 6,2 milj. eiro (4,3 milj. Ls), bet tā peļņa pēc nodokļu nomaksas veidoja 84,4 tūkst. eiro (59,3 tūkst. Ls).

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmēja pieredze: Gunta Feifere, HOSTEL TREE HOUSE

Ideja par hosteļa Tree House izveidi Guntai radās pirms trim gadiem, daudz ceļojot un dzīvojot hosteļos. Pagājušā gadā Hostel Tree House ir atzīts par Labāko hosteli Latvijā.

Ko darīt, lai konkurence “neapēd”? Kāds bija biznesa sākums, ko Gunta, kļūstot par uzņēmēju, uzzinājusi pati par sevi un ko iesaka citiem biznesa uzsācējiem – skaties video!

Citi uzņēmēju pieredzes stāsti un valsts atbalsts arī Tavam biznesam – šeit!

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Latvijas koka ražotāji tiksies ar aģentiem Nīderlandē

Dienas Bizness, 03.06.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No š.g. 4. līdz 5. jūnijam Latvijas koka apstrādes uzņēmumi brauc tirdzniecības misijā uz Nīderlandi un Beļģiju, lai tiktos ar potenciālajiem aģentiem un izplatītājiem, informē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā (LIAA).

Misijā piedalās Būvnieku Alianse, Eco House International, Staļi un Riga Chair. LIAA pārstāvēs vēl 14 Latvijas uzņēmumus no mēbeļu ražošanas, pārtikas un metālapstrādes industrijām, kas izrādīja interesi atrast aģentus vai izplatītājus Nīderlandes tirgū.

4. jūnijā Latvijas Koka karkasu ražotāji un mēbeļu ražotāji piedalīsies Nīderlandes aģentu asociācijas VNT rīkotajā Vēstniecību tirgū (Embassy Market), kurā zīmolus un ražotājus prezentēs Latvijas, Austrijas un Polijas vēstniecības.

Pasākumu ar savu klātbūtni pagodinās un atklās Nīderlandes lielākās uzņēmēju apvienības MKB Nederland priekšsēdētājs Maikls van Strālens (Michael van Straalen). Prezentāciju par Latviju un mūsu ražojumu konkurētspēju sniegs LIAA pārstāvniecības Nīderlandē vadītāja Egita Aizsilniece-Ibema.

Komentāri

Pievienot komentāru
Būve

TabFab radošā kvartāla būvniecībai un attīstībai paredzēti 5,06 miljoni eiro

Zane Atlāce - Bistere, 23.08.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

VAS Valsts nekustamie īpašumi (VNĪ) 23.augustā izsludināja starptautisku metu konkursu TabFab radošā kvartāla pilnīgas izbūves arhitektoniskā vīzija.

Projekta kopējais budžets ir 5,058 miljoni eiro, no tiem 4,980 miljoni eiro ir Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums un Latvijas budžeta līdzekļi, bet 78 tūkstoši ir Dānijas Karalistes atbalsts.

Pretendentiem pieteikumi ir jāiesniedz līdz 2018. gada 26. novembrim, informē VNĪ valdes locekle un konkursa žūrijas priekšsēdētāja Kitija Gruškevica. Uzvarētāju plānots nosaukt decembra vidū.

«Vecā Tabakas fabrika vai TabFab ir kas vairāk, nekā tikai vēl viena vieta, kura jāatjauno. Mēs runājam par teritoriju, kuras kopējā platība ir 7229 m2 un kopējā apbūves platība – 13 362 m2. Jau tagad TabFab ir sevi pieteikusi kā nozīmīga radošo aktivitāšu norises vieta. Tādēļ mēs ceram ieraudzīt iedvesmojošus un inovatīvus risinājumus, kas atklātu šā rajona garu un vienlaikus spētu radīt jaunas izjūtas,» skaidroja Gruškevica.

Komentāri

Pievienot komentāru