Tehnoloģijas

Latvija plaši pārstāvēta izstādē CeBIT 2015

Lelde Petrāne, 12.03.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No 16. līdz 20. martam Vācijas pilsētā Hannoverē atkal norisināsies pasaulē lielākā digitālo risinājumu izstāde CeBIT 2015.

Šogad no Latvijas izstādē piedalīsies rekordliels skaits uzņēmumu – 17:

anaZana SIA, Digitālās Ekonomikas Attīstības Centrs SIA, European Trader SIA, Knowledgeprice.com SIA, Lattelecom SIA, Lingmaster SIA, Mapon SIA, M4U SIA, MS-IDI SIA, Ourea SIA, Poliphone SIA, Prakse.lv SIA, Proks SIA, SAF Tehnika AS, Sales.lv SIA, SWH SETS SIA, Tilde SIA.

Daļa no visiem uzņēmumiem izstādē piedalīsies ar saviem individuālajiem stendiem, daļa būs dalībnieki LIAA organizētajā nacionālajā stendā. Vairums no šiem uzņēmumiem izstādē piedalās jau vairākus gadus, taču šogad ir arī jaunpienācēji, liecina medijiem sniegtā informācija.

CeBIT 2015 partnervalsts ir Ķīna, kas ir otrs lielākais IKT nozares tirgus pasaulē tūlīt aiz ASV un ieņem otro vietu pasaulē IKT jomas attīstības tempa ziņā tūlīt aiz Brazīlijas. Izstādi atklās Vācijas kanclere Angela Merkele un partnervalsts Ķīnas vicepremjers Ma Kai.

Izstādē šogad piedalīsies vairāk nekā 4000 dalībnieku no 70 valstīm un plānots, ka to apmeklēs vairāk nekā 200 000 nozares speciālistu no 120 valstīm.

Komentāri

Pievienot komentāru