Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šajā piektdienā portāls db.lv ciemojas restorānā Yakuza Sushi & Asian Fusion, lai aplūkotu suši pagatavošanas procesu.

Uzņēmuma pārstāve Viktorija Fjodorova stāsta, ka patlaban konkurence suši tirgū ir liela – tajā darbojas daudz restorānu un arī privātie piegādātāji, kas suši ražo mājās, un piedāvā par lētu cenu, līdz ar to bojā suši reputāciju. Tāpat daudzi uzņēmumi piedāvā dažādas akcijas, piemēram, divus par vienu cenu, kas kopējos ienākumus pazemina. Tāpat daudzos restorānos iepērk saldētas zivis, nevis svaigas.

Atrast darbiniekus uzņēmumam ir grūti, bieži vien potenciālie kandidāti pat neatnāk uz darba interviju un nepaziņo, ka neieradīsies, uzsvēr V. Fjodorova. Daudzi suši pavāri aizdevušies uz Norvēģiju un Latvijā atrast ir ārkārtīgi grūti.

Iecienītākie suši komplekti ir klasiskie, piemēram, Filadelfijas, pamazām iecienītāki klientu vidū kļūst arī karstie suši.

Galerijā augstāk iespējams aplūkot, kā top suši!

Komentāri

Pievienot komentāru