Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

"Provendi Asset Management” pārvaldītā “Indexo Real Estate Fund” īpašumā esošais tirdzniecības centrs “Gaiļezers” iznomājis telpas uzņēmuma “LPP Latvia ltd” pārstāvētajam apģērba un mājas preču zīmolam “Sinsay”.

Telpu pārbūvē un pielāgošanā jaunajam nomniekam ir investēti aptuveni 150 000 eiro, savukārt nomnieka investīcijas iznomātajās telpās sastāda vairākus simtus tūkstošu eiro. Veikala oficiālā atvēršana paredzēta 10. augustā.

Ņemot vērā, ka “Sinsay” vajadzību nodrošināšanai veikala telpām jābūt vismaz 550 m2 platībā, “Indexo Real Estate Fund” organizēja tirdzniecības centra telpu pārbūvi. “Esam pārliecināti, ka jaunais veikals pozitīvi papildinās tirdzniecības centra piedāvājumu gan esošajiem, gan jaunajiem pircējiem. Zīmols būs ieguvums arī tirdzniecības centra tēlam kopumā, tādēļ nešauboties bijām gatavi ieguldīt līdzekļus salīdzinoši lielai telpu pārbūvei, lai nodrošinātu jaunā nomnieka prasības,” saka “Provendi Asset Management” valdes priekšsēdētājs Kristaps Bērziņš.

TC “Gaiļezers” apsaimnieko komerciālo nekustamo īpašumu attīstītājs SIA “Riga Norge”, kas arī koordinēja pārbūves un pielāgošanas procesu, un tā pārstāve Līga Cauna komentē: “Tirdzniecības centru attīstība un pilnveidošana Rīgas mikrorajonos ir būtiska pilsētas attīstības sastāvdaļa. Šie centri vietējiem iedzīvotājiem nodrošina ērtu piekļuvi ikdienas precēm un pakalpojumiem, kā arī veicina vietējo ekonomiku. Līdz ar to tirdzniecības centrā “Gaiļezers”, kurā šobrīd ir vairāk nekā 50 nomnieku, šī gada 10. augustā oficiāli durvis vērs jau 16. zīmola “Sinsay” veikals Latvijā.”

LPP Latvia ltd. mātes uzņēmums LPP S.A. ir pģērbu mazumtirdzniecības uzņēmums Centrāleiropas reģionā. LPP S.A. pārvalda piecus modes zīmolus: Reserved, Cropp, House, Mohito un Sinsay, kuru piedāvājums ir pieejams 40 tirgos visā pasaulē un vairāk nekā 2400 klātienes veikalu tīklā. LPP birojos un tirdzniecības struktūrās Polijā, Eiropā, Āzijā un Āfrikā tiek nodrošināts darbs 43 tūkstošiem cilvēku. Uzņēmums ir iekļauts Varšavas fondu biržas WIG20 indeksā un pieder prestižajam MSCI Poland indeksam.

Komentāri

Pievienot komentāru