Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA “Decoriga” uzbūvējis noliktavas biroja ēku “Rūnās”, Mārupē, saņemot Swedbank aizdevumu nepilnu 3 miljonu eiro apmērā.

Jaunās telpas vairāk nekā 19 tūkstošu kvadrātmetru platībā ietver noliktavas telpas, produkcijas izstāžu telpas, kā arī biroja telpas uzņēmuma darbiniekiem.

“Mūsu uzņēmuma lielākā vērtība ir kvalitatīva produkcija un profesionāli darbinieki. Ir tikai loģiski, ka nākamie uzņēmuma izaugsmes soļi tiek sperti, lai turpinātu saviem klientiem nodrošināt labāko servisu, savukārt mūsu darbiniekiem- modernas telpas produktīvam darbam,” komentē SIA “Decoriga” vadītāja Sanita Vanaga-Zārberga.

Kā norāda Swedbank Mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanas daļas vadītājs Jānis Zaļums: “Katra uzņēmuma vēlme ir attīstīties un kļūt efektīvākam, neatkarīgi no tā, kāda ir nākotnes prognoze. Šoreiz efektivitātes un pakalpojuma kvalitātes celšanai, uzņēmums ir nolēmis spert ne tikai ekonomiski pamatoti soli, bet arī drosmīgu - sava nekustamā īpašuma attīstīšanu. Šī investīcija radīs jaunas iespējas, kas ļaus efektīvāk uzturēt un apsaimniekot esošos krājumus, gatavo produkciju un paaugstināt pakalpojumu kvalitāti ar lielāku stabilitāti. Šī ir pareizā formula spēcīgākai uzņēmējdarbības videi Latvijā.”

Uzņēmums SIA “Decoriga” dibināts 2011. gadā un saviem klientiem piedāvā augstas kvalitātes materiālus mēbeļu izgatavošanai.

Aizvadīto finanšu gadu SIA “Decoriga” noslēgusi ar 8,8 miljonu eiro apgrozījumu un 1,4 miljonu eiro peļņu.

Komentāri

Pievienot komentāru