Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Būvuzraudzības uzņēmums SIA "Būvuzraugi LV" mainījis nosaukumu uz "BLV Advisory Group", informē uzņēmuma pārstāvji.

Uzņēmumā norāda, ka līdz ar nosaukuma maiņu "BLV Advisory Group" paplašina pakalpojumu piedāvājumu. Turpmāk uzņēmums nodrošinās pilna cikla konsultēšanu un vadību visos projektu īstenošanas posmos - no iniciācijas līdz objekta nodošanai ekspluatācijā.

Tāpat "BLV Advisory Group" piedāvās vairākus jaunus pakalpojumus - projektu īstenošanas stratēģijas, zemesgabalu un ēku tehnisko apsekošanu, projekta dokumentācijas izstrādes auditu un koordināciju, būvniecības budžeta ievērošanas kontroli un citus.

Uzņēmuma vadība norāda, ka darbības paplašināšana ir tiešā veidā saistīta ne tikai ar pieprasījumu pēc standartizētas pieejas projektu īstenošanai, bet arī ar attīstītāju vajadzību ievērot termiņus un noteikto budžetu.

2023.gadā "BLV Advisory Group" strādāja ar 1,086 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,5% mazāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma peļņa samazinājās vairākkārtīgi - līdz 34 194 eiro.

"BLV Advisory Group" reģistrēts 2010.gadā, un tā pamatkapitāls ir 2844 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir Sergejs Frolovs (70,01%) un Dana Erciņa-Užāne (29,99%).

Komentāri

Pievienot komentāru