Madonas pusē tiks atvērts ziemas pop-up restorāns «Tas nav tas, ko tu domā», biznesa portālam db.lv pastāstīja organizatori.
«Tas nav tas, ko tu domā» piedāvās maltīti meža vidū, esot harmonijā ar dabu. Organizatoru piedāvājumā būs «spirgtais ziemas gaiss, sniegotas koku galotnes, gaismu spēles un sildošas uguns liesmas krāsniņā». Mežā rosīsies Latvijā populāri šefpavāri, kuri turpat uz vietas gatavos.
Kā atklāj pasākuma organizatori, radošā apvienība #VIEDI, no aukstuma nebūšot jābaidās, jo pop-up restorāns atradīsies apsildāmā kupolveida teltī. Telts ir caurspīdīga, kas ļaus vērot apkārt esošo ziemas ainavu.
Pirmais pasākums plānots 5.janvārī, un tajā piedalīsies šefpavārs Dzintars Kristovskis, kas ikdienā darbojas «Annas Design Hotel & Spa» virtuvē.
Pop-up restorāna nosaukums - «Tas nav tas, ko tu domā», liecinot, ka pasākuma tematikā būs jaušama neliela mistērija un noslēpumi.
VIEDI līdzīga koncepta pasākumu organizēja arī vasarā Kāla ezerā, kur uz peldoša plosta notika «Vakars uz ezera|Dinner on the lake». Ziemā pasākums notiks mežā, pakalnā, no kura paveras skats uz koku galotnēm.
«Mēs vēlamies cilvēkiem dot jaunas sajūtas, atmiņas, mudināt uz pāris stundām aizdoties prom no ikdienas steigas un kņadas,» saka idejas autors un pasākuma organizators Arturs Gailītis.
Pasākumā dalību apstiprinājuši šefpavāri Dzintars Kristovskis («Annas Design Hotel & Spa» restorāns), Valters Zirdziņš (restorāns «Valters»), Kaspars Jansons ( restorāns «MUUSU»), Juris Dukaļskis ( restorāns «Restorāns 3»), Svetlana Riškova, Raimonds Zommers (restorāns «Entresol», Žanis- Raivo Behmanis (koncepta bārs «Herbārijs») un Kristaps Sīlis (restorāns «Bruņinieku 63»).
LASI ARĪ: