AS “Ķekava Foods”, vistas gaļas produktu ražotājs, ir spēris soli jaunā produktu segmentā, piedāvājot gatavās mērces un buljonus. Sešu jauno produktu izstrādē ieguldīti 25 tūkstoši eiro, informē uzņēmums.
“Attīstot sortimentu, mēs vēlamies piedāvāt ne tikai vistas gaļas produktus, bet arī citas nepieciešamās sastāvdaļas gardām, daudzveidīgām un viegli pagatavojamām maltītēm. Ņemot vērā aktuālās uztura tendences visā pasaulē un cilvēku atšķirīgās individuālās vajadzības, visi jaunie produkti ir bez laktozes un glutēna. Jaunās mērces un buljonus izstrādājām un testējām pusgada garumā. Pērnā gada nogalē aizvadījām arī veiksmīgu šo produktu prezentāciju 60. Starptautiskajā pārtikas izstādē “SIAL Paris 2024”,” stāsta AS “Ķekava Foods” mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Maija Avota.
“Ķekava” sortimentā šobrīd pieejami trīs jauni buljoni, kā arī trīs jaunas “Ķekava” mērces.