Tirdzniecība un pakalpojumi

Kā top?: Pica Rīga vistas filejas pica

Dienas Bizness,16.02.2018

Vistas filejas picas sastāvdaļas ir karija mērce, pizzarella, picas sieru mikss, šampinjoni, sīpoli, marinēta kukurūza, konservēti ananāsi, spināti, marinēta grilēta paprika, vistas fileja.

Foto: Evija Trifanova/LETA

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

#Šajā piektdienā portāls db.lv saviem lasītājiem piedāvā ielūkoties, kā picērijā Pica Rīga top vistas filejas pica.

Šajā piektdienā portāls db.lv saviem lasītājiem piedāvā ielūkoties, kā picērijā Pica Rīga top vistas filejas pica.

Pica Rīga dibināta 2016.gada janvārī. Sākotnēji uzņēmums pieņēma tikai pasūtījumus, taču tad atvēra arī picēriju Rīgā, Strēlnieku ielā.

Tiesa gan, pasūtījumi aizvien kopējos pārdošanas apjomos dominē, taču piektdienas vakaros un sestdienās arī picērija ir pārpildīta, cilvēki zvana, lai rezervētu vietu, taču viss jau ir pilns, stāsta kompānijas īpašnieks Normunds Bērziņš.

Patlaban Pica Rīga piedāvājumā ir vairāk nekā desmit picas, picu piedāvājums ik pa laikam tiek pārskatīts, taču lielākoties saglabājas stabils. Starp interesantākajām picām uzņēmuma klāstā ir melnā pica ar mīdijām, kā arī pica ar strausa gaļu. Pirms kāda laika no piedāvājuma izņemts viens picas veids, kurā bija iekļauta liellopu gaļa, paipalu olas un citas sastāvdaļas.

N. Bērziņš atzīst, ka konkurence picu jomā ir asa, tādēļ kvalitātes latiņa tiek celta aizvien augstāka: «Protams, nav tik labi kā 90.gadu sākumā, kad atvēra Pica Lulū un tā bija vienīgā pica, ko varēja iegādāties, un stāvēja rindas. Tagad klienti ir izvēlīgāki, daudz kur ceļojuši, ir ēduši dažādas picas un daudz ko redzējuši, tādēļ kvalitāte ir jāuztur augstā līmenī.»

Esošajās telpās plānots palikt pie picu cepšanas, jo tās ir salīdzinoši mazas – lai gatavotu papildu ēdienus, ir nepieciešama vieta, kur glabāt produktus, traukus, taču nākotnei N. Bērziņam ir vēl plāni jaunam darbības virzienam, kas pagaidām vēl ir noslēpums.

Galerijā augstāk iespējams aplūkot, kā top vistas filejas pica!

Komentāri

Pievienot komentāru