Šajā piektdienā portāls db.lv saviem lasītājiem piedāvā ielūkoties Narvesen produktu līnijas Fresh &Tasty jogurta deserta tapšanā.
Uzņēmuma Narvesen līdzņemamo gatavoto produktu skaits patlaban sasniedzis 100 produktiem, un pēdējie produkti, kas ieviesti ražošanā, ir salāti ar turku zirņiem un jogurta deserts ar ievārījumu un musli. Abus produktus ražo uzņēmums Latvijas pārtikas ražotājs Rīgā, un katra porcija ir roku darbs, skaidro uzņēmumā.
Svaigā Fresh & Tasty līdzņemamā maltīte tiek gatavota pēc pasūtījuma un tik daudz porciju, cik pasūtīts. Pasūtījums tiek saņemts un apstrādāts no rīta, dienas laikā pavāri gatavo līdzņemamās maltītes, savukārt vakarā tās izsūta uz Narvesen tirdzniecības vietām.
Narvesen Latvija mārketinga daļas vadītāja Linda Sietiņa skaidro, ka jogurta desertu radījuši Narvesen eksperti, sazinoties ar piegādātājiem, saņēmuši produktu sastāvdaļu paraugus un gatavojuši neskaitāmas deserta versijas.
Galerijā augstāk iespējams ielūkoties produkta tapšanas procesā!
#2/10
Jogurtam pamatā ir Spilvas ķiršu vai persiku ievārījums, ko uzņēmuma darbinieces glāzītē liek, katru nosverot, tāpat kā pārējās deserta sastāvdaļas.
#6/10
To liek atsevišķā traukā, ko novieto virs šķidrajām sastāvdaļām un visu pārklāj ar vāku.
#8/10
Persiku desertam tiek pievienots musli ar lielām, žāvētām zemenēm, savukārt ķiršu desertam pievieno musli ar banāniem un rozīnēm.