Šajā piektdienā biznesa portāls Db.lv saviem lasītājiem piedāvā iespēju vērot, kā top Kadagi dog saldais hotdogs.
«Kadagi dog» Āgenskalnā atvērts no šā gada aprīļa, un šobrīd ēstuvē tiek piedāvāti aptuveni deviņi dažādi craft hotdogi.
Ideja par saldo hotdogu radusies Kadagi dog šefpavāram Kārlim Muginam, pētot garšas un eksperimentējot. Tāpat arī klientu pieprasījums radījis ideju piedāvājumā iekļaut arī saldo hotdogu.
Db.lv jau vēstīja, ka pagājušā gada rudenī Āgenskalnā tika atvērta kafejnīca, veikals un bārs «Kadagi», bet laika gaitā uzņēmēji meklējuši jaunus biznesa virzienus un nonākuši līdz idejai par hotdogu ēstuvi.
Pārējos rubrikas Kā top? rakstus lasi, klikšķinot šeit.
#1/42
«Kadagi dog» darbiniece Anete Korinte.
Fotogrāfijas, kā top «Kadagi dog» saldais hotdogs, skatāmas tālāk galerijā!
Foto: Evija Trifanova/LETA#2/42
Saldā hotdoga pagavošana sākas ar maizes pildījuma pagatavošanu.
Foto: Evija Trifanova/LETA#3/42
Hotdog maizītes pildījumam tiek izmantots zemesriekstu sviests.
Foto: Evija Trifanova/LETA#4/42
Bagātīgai devai zemesriekstu sviesta tiek pievienots agaves sīrups.
Foto: Evija Trifanova/LETA#5/42
Tālāk zemesriekstu sviests un agaves sīrups tiek kārtīgi samaisīti.
Foto: Evija Trifanova/LETA#6/42
Tiek nomizots kivi un sagriezts gabaliņos.
Foto: Evija Trifanova/LETA#7/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #8/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #9/42
Tad tiek paņemtas aptuveni četras svaigas zemenes un sagrieztas uz pusēm.
Foto: Evija Trifanova/LETA#10/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #11/42
Tiek paņemts viens vesels, labi nogatavināts banāns.
Foto: Evija Trifanova/LETA#12/42
Tālāk tiek paņemta svaiga hotdog maizīte, kas cepta pēc «Kadagi dog» īpaša pasūtījuma.
Foto: Evija Trifanova/LETA#13/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #14/42
Hotdog maizīte tiek izsildīta no abām pusēm.
Foto: Evija Trifanova/LETA#15/42
Pēc tam maize tiek piepildīta ar zemesriekstu sviesta un agaves sīrupa maisījumu.
Foto: Evija Trifanova/LETA#16/42
Maizē tiek ielikts vesels banāns.
Foto: Evija Trifanova/LETA#17/42
Maize ar banāns tiek pārlieti ar šokolādes mērci.
Foto: Evija Trifanova/LETA#18/42
Pa virsu banānam tiek likti kivi gabaliņi.
Foto: Evija Trifanova/LETA#19/42
Tiek nomizots un sagriezts mango.
Foto: Evija Trifanova/LETA#20/42
Mango tiek pārbērts pāri hotdogam.
Foto: Evija Trifanova/LETA#21/42
Visbeidzot hotdogs tiek izdekorēts ar zemeņu pusītēm.
Foto: Evija Trifanova/LETA#22/42
Saldais hotdogs «Uzvaras garša pār diētu» ir gatavs.
Foto: Evija Trifanova/LETA#23/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #24/42
Saldais hotdogs ir Kadagi dog jaunākais produkts. Tā cena 6,60 eiro.
Foto: Evija Trifanova/LETA#25/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #26/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #27/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #28/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #29/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #30/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #31/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #32/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #33/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #34/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #35/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #36/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #37/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #38/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #39/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #40/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #41/42
Foto: Evija Trifanova/LETA #42/42
Foto: Evija Trifanova/LETA Skatīties pārējos attēlus