Vecrīgā otrdien atklāts restorāns Dinner in the Sky - gastronomijas un jaunu iespaidu pieredzes nedēļa Rīgā. Pasākums notiek jau piekto gadu pēc kārtas un šogad tas norisināsies no 2.-7. jūnijam, informē pasākuma rīkotāji.
Latvijas šefpavārs Raimonds Zommers atklāja, ka, lai gastronomiskais piedzīvojums būtu pilnīgs, būtiska ir ēdiena un dzēriena īpašā saderība. Turklāt, aicinot ļauties gastronomiskajam piedzīvojumam virs Vecrīgas jumtiem 50m augstumā, R. Zommers teica: «Ja Jums šķiet, ka viss lieliskais jau ir piedzīvots šeit - uz zemes, tad ziniet, ka tur augšā ir vēl labāk.»
Gastronomijas un jaunu iespaidu piedzīvojums Dinner in the Sky šonedēļ notiks Rīgā, savukārt no 22.-26. jūlija tas viesosies Jūrmalā.
Pasākums notiek Strēlnieku laukumā, kur platforma ar 22 sēdvietām un profesionālu komandu pacelsies 50 m augstumā.
#7/11
Vīnzinis Jānis Kaļķis atklāšanā sniedza sabrage paraugdemonstrējumus, atverot šampanieša pudeli ar zobenu
#8/11
Vīnzinis Jānis Kaļķis atklāšanā sniedza sabrage paraugdemonstrējumus, atverot šampanieša pudeli ar zobenu