Pie Jelgavas apvedceļa – Branku un Ozolnieku krustojuma – atvērta ražotne un veikals «Iecēnu delikates». Ar modernu iekārtu un zinošu speciālistu palīdzību tur Ulda Paučes vadībā top dažādi gaļas izstrādājumi, otrdien vēsta reģionālais laikraksts Zemgales Ziņas.
Kā stāsta vadītājs, jaunradītajai preču markai vēl jāiekaro savi cienītāji, taču to ik dienu kļūst arvien vairāk. Tiesa gan, U.Pauče brīnās, ka cilvēku apziņā tik ļoti iespiedusies SIA «Bairons LBC» saistība ar flīzēm, jo nereti, pirmo reizi uzzinot, kur atrodas «Iecēnu delikates», pircēji saka: «Ā, tur pie flīzēm!» Patiesībā flīzes uzņēmuma darbībā vienmēr bijusi vien neliela blakus nozare, «Baironam LBC» darbojoties pārtikas pārstrādes tirgū. Uzņēmuma piedāvātais sortiments ietver visu ražošanas uzņēmumā nepieciešamo, sākot no pārtikas piedevām, garšvielām, mākslīgiem un dabiskiem apvalkiem un beidzot ar inventāru, iekārtām un kūpināšanas krāsnīm.
«Jutāmies kā kurpnieks bez zābakiem – visu laiku braucām pie uzņēmējiem un ražotājiem ieteicām, kā labāk gatavot desas, kādas tehnoloģijas, kādas garšvielas izmantot. Gadiem semināros un izstādēs izglītojāmies, kā to labāk darīt, gribējās arī pašiem kaut ko savām rokām pagatavot,» par ideju izveidot preču zīmi «Iecēnu delikateses» stāsta U.Pauče.
«Iecēnu delikatesēs» pieejams visai plašs svaigās gaļas klāsts. Kā stāsta U.Pauče, pie viņiem iegādājama ne tikai lielveikalos ierastā cūkas un vistas gaļa, bet arī truša, jaunlopa un jēra. Izstrādājumu ražošanā tiek izmantota arī medījumu gaļa. Blakus veikala telpām izvietojusies neliela ceptuve, kur top svaiga maize un smalkmaizītes.
Plašāk lasiet 1. decembra laikrakstā «Zemgales Ziņas»!