Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Profesionālo pakalpojumu uzņēmuma EY Baltijas darbību no šī gada 1. oktobra vadīs Leonas Lingis, kas kļūs par reģiona uzņēmumu vadošo partneri.

L. Lingis līdz šim ir vadījis Baltijas reģiona EY nodokļu un tiesību praksi ar padziļinātu izpratni par starptautisko nodokļu un transfertcenu jautājumiem. Viņš jaunajā amatā nomainīs Jonasu Akeli, kurš EY Baltijas valstīs vadīja pēdējos 16 gadus.

Leonas vadībā EY prioritātes būs stiprināt izteikti uz klienta vajadzībām orientētu pakalpojumu izstrādi un sniegšanu, kā arī turpināt virzīt inovāciju ieviešanu gan EY pakalpojumos, gan dažādās EY klientu darba nozarēs.

Leonas profesionālos sasniegumus papildina viņa akadēmiskā kvalifikācija, tostarp maģistra grāds revīzijas un finanšu grāmatvedībā Viļņas Universitātē. Tāpat Leonas ir aktīvi strādājis dažādās investoru darba grupās un piedalījies neskaitāmās nozares konferencēs, lai veicinātu Baltijas ekonomiku un biznesa klimata sekmīgu attīstību.

EY izsaka visdziļāko pateicību Jonasam Akelim par viņa izcilo vadību, nostiprinot EY kā Baltijas vadošo profesionālo pakalpojumu sniedzēju un priecājas, ka Jonass turpinās sniegt savu profesionālo ieguldījumu Baltijas valstu attīstībā EY vadības komandas sastāvā. Jonasa pilnvaru termiņš ir zīmīgs ar dziļu fokusu uz cilvēku attīstību, kas ir ievērojami stiprinājis EY talantu kopumu un profesionālo sadarbību.

EY Baltijā ir ap 900 darbinieku, kas strādā birojos Rīgā, Tallinā, Viļņā, Rēzeknē, Kauņā, Klaipēdā un Šauļos. EY pasaulē ir viens no līderiem revīzijas, nodokļu konsultāciju, darījumu un uzņēmējdarbības konsultāciju jomā. EY pasaules organizācijas ietvaros 148 valstīs strādājošo skaits pārsniedz 300 000 cilvēku.

Komentāri

Pievienot komentāru