Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA "Otaņķu dzirnavnieks" investējis 400 000 eiro pašizgāzēju puspiekabju ilgtermiņa nomas pakalpojuma izveidē, informē uzņēmumā.

"Otaņķu dzirnavnieks" valdes priekšsēdētājs Ričards Riepšs norāda, ka uzņēmums paplašinājis darbību, jo jaunā pakalpojuma sniegšana ļaus attīstīties un pilnveidoties uzņēmuma pārvadātāju lokam, it īpaši mazākiem pārvadātājiem, kuri bieži nevar atļauties iegādāties dārgu tehniku un kurus reti kreditē bankas.

Arvien biežāk uzņēmumā vēršas cilvēki, kuri vēlas sākt uzņēmējdarbību pārvadājumu jomā. Riepšs min, ka pārvadātāji uzņēmumam pievienojas no visas Latvijas un Lietuvas, kas ļaus operatīvāk reaģēt uz visiem pasūtījumiem, kā arī ievērojami palielināt pārvadāto kravu apjomu.

Turpmāk uzņēmumam būs iespēja realizēt vēl lielākus projektus un apmierināt visu klientu vēlmes.

"Otaņķu dzirnavnieks" ir daudznozaru uzņēmums, kura galvenie darbības veidi ir transporta un loģistikas pakalpojumi, graudu pārstrāde un pārtikas produktu ražošana, graudaugu un lopbarības vairumtirdzniecība, dažādu lauksaimniecības pakalpojumu sniegšana.

"Otaņķu dzirnavnieks" 2022.gadā strādāja ar 26,695 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 35,7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa palielinājās 2,2 reizes un bija 1,262 miljoni eiro. 2023.gada finanšu rādītāji vēl nav publicēti.

Kompānija reģistrēta 1997.gadā, un tās pamatkapitāls ir 9954 eiro. "Otaņķu dzirnavnieks" pieder SIA "RR Baltic Holding" (71,43%), kura vienīgais īpašnieks ir Ričards Riepšs, kā arī Konstantīnam Riepšam (28,57%).

Komentāri

Pievienot komentāru