Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Automašīnu transporta un loģistikas uzņēmuma “Kurbads un Ko” grupai pievienots “Daugavas Biznesa Centrs”, kas turpmāk strādās kā Kurbads kravas auto serviss. Jaunā servisa izveidē investēti 1 400 000 eiro.

Apvienošanās ietvaros “Kurbads” teritorijā Rīgā, Mazjumpravas ielā uzbūvēts jauns servisa angārs un birojs 1866 kvadrātmetru kopapjomā. Kurbads kravas auto serviss nodrošinās gan uzņēmumu, gan privātpersonu komerctransporta, kravas auto, piekabju un citas spectehnikas tehnisko apkopi un nepieciešamo remontu, tostarp detaļu, agregātu maiņu un krāsošanu. Servisā ir septiņas darba līnijas ar ērtu piekļuvi kravas tehnikai.

““Daugavas Biznesa Centrs” 18 gadus atradās tieši blakus “Kurbads” automašīnu transportēšanas un loģistikas centram. Lēmums par apvienošanos ir loģisks uzņēmumu grupas biznesa attīstības solis,” komentē Andis Pikāns, “Kurbads un Ko” valdes priekšsēdētājs.

Jaunatklātā servisa centra komandā ir 25 speciālisti, kas strādā septiņas dienas nedēļā.

“Pievienošanās Kurbads kravas auto serviss saimei dod iespēju mūsu uzņēmumam palielināt pakalpojumu klāstu un darba jaudu. Plānots, ka gada laikā apkalposim par 30 % vairāk klientu privātpersonu sektorā un būtiski audzēsim mūsu klientu loku uzņēmumu vidū,” norāda Rihards Mesijs, Kurbads kravas auto servisa vadītājs.

Kurbads kravas auto servisa ēkas arhitekts ir Vents Grietēns un “Projektu birojs Grietēns & Kagainis”, mēbeļu sagādi nodrošināja Juris Przjalgovskis un “GSR GROUP”, būvdarbu veicējs ir Anatolijs Melnis un SIA “ARNIKS”, teritorijas labiekārtošanas darbus veica Mareks Emzis un kompānija “VMR Ceļi”, vārtus uzstādīja uzņēmums “Sajoss & Portress”. Jaunā servisa fasādi rotā mākslinieka Alfrēda Paulauska vizualizācijas ar latvju rakstu zīmēm.

SIA “Kurbads un Ko” reģistrēta 1995. gadā, un tās pamatkapitāls ir 152 224 eiro. Uzņēmums pieder Andim Pikānam.

Komentāri

Pievienot komentāru