Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Igaunijas kredītiestāde AS "Holm Bank" iegādājusies Latvijas finanšu pakalpojumu sniedzēja SIA "Best Līzings" kontrolpaketi, pārdēvējot uzņēmumu par SIA "Holm Bank Latvia", kas nodarbosies ar patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanu.

AS "Holm Bank" ir kredītiestāde Igaunijā, savukārt SIA "Holm Bank Latvia" ir patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniedzējs. AS "Holm Bank" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu dažādās valstīs, sākot no preču pirkšanas uz nomaksu un patēriņa kredītiem līdz dažādiem kredītkaršu risinājumiem, biznesa aizdevumiem un termiņnoguldījumiem.

Austrijā un Vācijā termiņnoguldījumi tiek piedāvāti kopš 2019.gada, izmantojot platformu Raisin. 2020.gada augustā AS "Holm Bank" uzsāka pārrobežu darījumus Zviedrijā ar inovatīvu finanšu risinājumu - digitālo kredītkarti.

"Vairāk nekā desmit gadu pieredze Latvijā ar preču nomaksas kredītu un 25 gadu pieredze patērētāju kreditēšanas biznesā Igaunijā ļauj mums izprast patērētāju vajadzības un kredītu tirgus tendences. Latvijas iedzīvotāju finanšu pratība nepārtraukti uzlabojas. Mūsu mērķis ir panākt ievērojamu tirgus daļas pieaugumu nākamajos gados," saka AS "Holm Bank" pārstāvis Rauno Klettenbergs.

Uzņēmuma pakalpojumi Latvijā ir preču nomaksas kredīti, patēriņa un auto kredīti.

AS "Holm Bank" dibināta 1995.gadā un ir ar 100% Igaunijas kapitālu. Pagājušajā gadā AS "Holm Bank" saņēma kredītiestādes licenci no Eiropas Centrālās bankas. AS "Holm Bank" Igaunijā nodarbina gandrīz 100 darbiniekus un piedāvā dažāda veida finanšu pakalpojumus Austrijā, Vācijā, Zviedrijā un arī Latvijā. SIA "Holm Bank Latvia" ir patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniedzējs, nevis kredītiestāde.

Komentāri

Pievienot komentāru