Tirdzniecība un pakalpojumi

Burzmā atvērts vjetnamiešu restorāns

Db.lv, 24.07.2024

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

“Galerija Centrs” esošajā garšu un notikumu telpā Burzma atvērts jauns restorāns Bo, kas piedāvā autentiskas vjetnamiešu virtuves garšas un Āzijas kulināro tradīciju iedvesmotus ēdienus.

Šis ir jau devītais restorāns līdzās diviem bāriem, kas Burzmā. “Garšu un notikumu telpa Burzma, kas piedāvā dažādas virtuves zem viena jumta ar Rīgas panorāmas skatu, ir viens no mūsu veiksmīgākajiem konceptiem “Galerija Centrs”. Ar BO pievienošanos mēs speram vēl soli tālāk, pilnveidojot garšu izvēli - mēs zinām, ka mūsu klienti jau ir sajūsmā par šo unikālo vjetnamiešu restorānu,” tā tirdzniecības centra “Galerija Centrs” vadītāja Lāsma Vilande.

Vairāk nekā 1500 kvadrātmetros plašajās telpās, Burzma vienuviet pulcē 11 kafejnīcas, restorānus un bārus, piedāvājot malkas krāsnī ceptas picas, tradicionālas latviešu karbonādes, Meksikas, Gruzijas, Āzijas virtuves, suši un kokteiļus.

Šī koncepta attīstīšana bija viens no tirdzniecība centra “Galerija Centrs” īpašnieku Baltic Horizon Fond jaunās attīstības stratēģijas punktiem. Pēc vēsturiskā tirdzniecības centra iegādes Baltic Horizon Fond veica ieguldījumus 2 miljonu eiro apmērā un par nekustamā īpašuma pārvaldnieku tika izvēlēts uzņēmums Newsec.

“Kopš šī gada sākuma, kad Newsec uzsāka “Galerija Centrs” pārvaldību, esam centušies pārveidot šo unikālo vietu, lai pilnībā atklātu tās potenciālu. Tagad, kad Burzma ir ieguvusi popularitāti un atpazīstamību, redzam, ka stratēģija darbojas – gandrīz katrs trešais rīdzinieks kopš aizvadītā gada sākuma ir apmeklējis garšu un notikumu telpu,” komentē Rida Kalvaitiene, Newsec Property Asset Management vadītāja Baltijā.

Arī citās “Galerijas Centrs” zonās gaidāmas pārmaiņas. Līdz gada beigām piektajā un sestajā stāvā tiks atklāts jaunākā koncepta sporta klubs MyFitness, bet rudenī tirdzniecības centra ceturtajā stāvā gaidāma jauna izklaides koncepta debija.

Komentāri

Pievienot komentāru